Schwarzenegger je postal pisatelj in izdal knjigo za samopomoč

17. oktober 2023

Schwarzenegger je postal pisatelj in izdal knjigo za samopomoč

17. oktober 2023
Foto: Profimedia

Potem ko je bil Netflixov dokumentarec Arnold to poletje velika televizijska uspešnica, je na police knjigarn prišel njegov priročnik z naslovom ‘Bodi koristen: sedem orodij za življenje’.

V priročniku je Schwarzi na podlagi lastne poti, polne nenehnih sprememb in izjemnih dosežkov, povzel sedem pravil, ki se jih je treba držati, da bi izpolnili svoj pravi življenjski namen.

Najuspešnejši bodibilder na svetu, eden najbolje plačanih filmskih zvezdnikov na svetu, politik, poslovnež … vse to je Arnold Schwarzenegger. A njegov uspeh se ni zgodil po naključju.

Arnoldova zvezda se je rodila kot del dolgega in težkega procesa. Bila je rezultat jasne vizije, dolgega razmišljanja, trdega dela, neposredne komunikacije, odpornosti na reševanje problemov, odprte radovednosti in predanosti vračanju skupnosti.

Foto: Instagram

Vse to je rezultat lekcije, ki jo je Arnoldu vbil v glavo njegov oče: bodi koristen. Ko je osvajal vsako področje, kamor je vstopil, je v srcu nosil očetov rek.

Napisana z njegovim edinstvenim, iskrenim, neposrednim in močnim glasom, knjiga ‘Be Useful’ popelje bralce na navdihujočo turnejo po Arnoldovih orodjih za smiselno življenje.

Arnold nam pokaže, kako jih uporabiti za ustvarjanje smiselne prihodnosti ter svoja spoznanja nazorno podaja z osupljivimi osebnimi zgodbami, uspehi, ki so mu spremenili življenje, pa tudi neuspehi, ki so ga skoraj stali življenja – nekateri med njimi so znani, nekatere pa pripoveduje prvič.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic