Bela Hadid na sceno vrača kultno znamko kavbojk

03. februar 2023
Vrača se kultna znamka kavbojk, ki smo jih nosili v mladosti

Bela Hadid na sceno vrača kultno znamko kavbojk

03. februar 2023
Foto: Instagram

Pisalo se je leto 2004 in v šoli ni bilo dekleta, ki v svoji omari ne bi imela vsaj enih kavbojk Miss Sixty z ultra nizkim pasom.

V tistem času je to bila ena od najbolj prepoznavnih znamk, njihove kavbojke pa so veljale za najboljše na tržišču. Bile so super elastične, zelo trendovske in v njih je naša zadnjica izgledala odlično. Nič čudnega, da smo bile zanje pripravljene odšteti pravo premoženje – 10 tisoč tolarjev je bilo v tistem času ogromno denarja za ene hlače.

Znamka je potem počasi potonila v pozabo, a to ne pomeni, da je izumrla. Ne ne, ohranili so se vse do danes in v tem času ostajali zvesti Y2K trendom, kot so široke hlače z žepi, superge z debelim podplatom in torbe z verižicami.

Foto: Instagram

Znamka se vse od leta 2021 počasi vrača nazaj na sceno, sploh po zaslugi manekenke Belle Hadid, ki je postala prepoznaven obraz njihove kampanje.

“V omari imam ogromno njihovih vintage kavbojk in komaj čakam, da jih združim z novimi!” je zapisala na Instagramu. Vedeti je, da je manekenka, ki je prepoznavna po svojem modnem stilu v slogu 90. let ravno pravi obraz za Miss Sixty, saj njihova priljubljenost z njo na čelu hitro raste.

Foto: Instagram

V njihovi najnovejši kolekciji boste našli priljubljene kratke jakne iz tvida, teddy plašče, tople puloverje in seveda kultne kavbojke, ki so vse do danes ohranile svojo kvaliteto.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic