Bo Magnificov sin ponovil uspehe svojega očeta?

20. januar 2024

Bo Magnificov sin ponovil uspehe svojega očeta?

20. januar 2024
Foto: Instagram @ma_ars_

Njegova kariera se zaenkrat vsekakor odvija v pravo smer.

Mnogi do zdaj verjetno sploh niste vedeli, da ima priljubljeni slovenski pevec sina, saj ga nikoli ni javno izpostavljal. Ime mu je Peter Pešut, ustvarja pa pod umetniškim imenom Rex. Ja, sin gre po stopinjah svojega slavnega očeta, tudi on se namreč ukvarja z glasbo.

Svojo glasbo opisuje kot mešanico različnih žanrov, najlažje pa jo je umestiti v trap. Peter je prej ustvarjal skupaj s svojimi kolegi, pred kratkim pa je izdal svojo prvo samostojno pesem z naslovom Pijem. Izšla je pri srbski podružnici priznane založbe Universal.

30-letni Peter oziroma Rex glasbo ustvarja v Domu svobode, tako kot njegov oče. “Dobro ga je imeti blizu. Od njega sem se tako ali tako že veliko naučil in mi njegovo mnenje veliko pomeni,” je povedal za revijo Lady in dodal, da se Magnifico sicer ne vtika v njegovo delo.

Foto: Instagram @ma_ars_

Sicer pa je Magnifico oktobra lani postal dedek, saj se je Peter s partnerko Matejo razveselil hčerke Liane. Njegova Mateja, ki ustvarja pod umetniškim imenom Maars, je sicer že večkrat nastopila v njegovih videospotih, skupaj pa sta posnela tudi pesem Mobilni.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic