Bomo Boruta Pahorja kmalu videli v crocsih?

07. november 2023

Bomo Boruta Pahorja kmalu videli v crocsih?

07. november 2023
Foto: Mediaspeed

Si ga predstavljate, kako v njih, v kombinaciji z elegantno obleko, govori na pomembnih dogodkih? Ne? Mi tudi ne.

Bivši predsednik Borut Pahor se je pred kratkim vrnil iz Pekinga in ob prihodu ga je v njegovi pisarni čakal kup daril – med njimi so bili tudi personalizirani crocsi.

“Stilisti z Ljubljanskega tedna mode so me navdušili s crocsicami z mojim imenom,” je zapisal ob fotografiji, na kateri v roki drži črne crocse, od katerih je en okrašen z dodatki zelenega zmaja, lizike, znaka za mir in sveta, na drugem pa se bohoti napis Pahor.

Foto: Instagram @borutpahor

Stari znanec modne scene

Mislite, da je bivši predsednik dovolj pogumen, da bi jih obul in se v njih podal na ulice Ljubljane? Glede na njegov klasičen in vedno eleganten modni slog, si to težko predstavljamo.

Sicer pa Pahorju moda ni tuja. Ste vedeli, da se je v študentskih letih nekaj časa ukvarjal z modelingom? Nič čudnega, da je zato obiskal letošnji ljubljanski teden mode, kjer so ga spustili v zakulisje.

“Radoveden in z veseljem sem obiskal backstage Ljubljana Fashion week. Tam sta bila tudi moja prijatelja Korina in Gačo. Vladal je prav tak kaos kot pred začetkom modnih revij, na katerih sem sodeloval pred 40 leti. Tradicija je vedno v modi,”

je zapisal pod fotografijo, na kateri pozira z manekenko v futuristični opravi.

Foto: Instagram @borutpahor

Kasneje so ga pred Centrom Rog ustavili še mladi modni navdušenci, kakšno naključje – prav ambasadorji znamke Crocs – in Pahor je z njimi z veseljem pokramljal in posnel nekaj selfijev.

Foto: Instagram @borutpahor

Če smo iskreni, bi ga zdaj, ko ni več “obremenjen” s predsedniško funkcijo, z veseljem radi znova videli v vlogi modela. Prepričani smo, da ima v sebi še vedno žilico za poziranje.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic