Kaja Flisar / 08. april 2024

Čas je za retro očala, ki jih obožujejo balkanske vplivnice!

Retro sončna očala z velikimi aviator okvirji bi lahko bila najbolj zaželen modni dodatek spomladansko-poletne sezone, mnoge balkanske vplivnice pa so že izbrale svoj ponovno trendovski model.

Dora Martinović je k svoji rjavi opravi nosila rjavi model Guccijevih sončnih očal s svetlimi stekli, Marija Čamber pa podoben model znamke Tom Ford z želvovinastimi okvirji in z oranžno obarvanimi stekli. K očalom sta se odlično podala siv suknjič in bordo rdeča torbica.

Foto: Instagram @mariahs_chambers

Aviatorska očala obožuje tudi Dunja Jovanić, ki je k svojim kombinirala svetle kavbojke, preprost črn top in črtast pulover v nevtralnih tonih. Seveda nobena od modnih vplivnic ni pozabila tudi na zlat nakit, ki doda piko na i njihovim trendovskim videzom.

Foto: Instagram @imfashionbabe

Elegantna sončna očala po navdihu vintage modelov najdemo v kolekcijah in dizajnerskih linijah modnih dodatkov, pa tudi v high street ponudbi.

Večinoma so v rjavi barvi z nekoliko svetlejšimi stekli, ki so poleg rjave, rumene ali oranžne lahko še v odtenkih zelene in modre. Nov par teh retro očal bo dal kul učinek vsaki vaši opravi!

Foto: Instagram @imfashionbabe

Predstavljamo nekaj modelov retro aviatorskih sončnih očal v rjavih odtenkih, ki so vredni nakupa.

Avtor
Piše

Kaja Flisar