Dnevni horoskop za četrtek, 11. julija 2024

10. julij 2024
Dnevni horoskop za četrtek, 11. julija 2024

Dnevni horoskop za četrtek, 11. julija 2024

10. julij 2024

Zavedali se boste, da, v kolikor ne morete izraziti svojih občutkov, se bodo kmalu manifestirali na fizični ravni.

Ker boste izjemno občutljivi na razpoloženje drugih, se skušajte negativnim polemikam in morebitnim konfliktom izogniti. Marsikdo se bo obnašal hladno in želel imeti vse pod nadzorom, vendar se bo pod površjem skrivali globoki občutki. Snemite masko, ki pod sabo skriva razne dvome in nezadovoljstvo.

OVEN

Zadovoljni in notranje umirjeni boste šele, ko boste razčistili s pomembno odločitvijo v zvezi z materialnim področjem. Tisto, kar je bilo še pred kratkim kamen spotike, vas bo sedaj nasmejalo.

BIK

Zaželeli si boste izboljšanja, povezanega s čustvenim delovanjem. Nikar z luno v devici preveč ne komplicirajte, saj se vam lahko celotna situacija nepredvidljivo obrne na glavo.

DVOJČKA

Zaradi kritične naravnanosti, ki jo prebuja luna v devici, se na področju kariere in denarja raje preveč ne izpostavljajte, saj bi vas lahko določeni ljudje čisto napačno ocenili.

RAK

Naredite v službi, kjer se bo vse začelo stopnjevati, pomemben korak, da vas slučajno kdo ne prehiti. Zadeve, s katerimi ste obremenjeni že nekaj časa, lahko pridejo na dan.

LEV

Nekdo, ki rad opravlja, vas lahko zavede, da nekoga obdolžite po krivem, zato vse najprej preverite, preden napadete. Pričakovali boste čustveno inspiracijo, ki se bo razprostrla šele zvečer.

DEVICA

Novi izzivi v vas prebujajo skrivne želje in vas približujejo tistemu, o čemer sanjate. Z energijo lune v svojem znamenju, se boste sposobni prilagoditi, spraševati in se usmeriti v bistvo.

TEHTNICA

Izrazito boste čutili nekaj, kar ne bo najbolj realno. Pomembno je, da sprejmete poučno izkušnjo, ter se čimprej zavihtite na realna tla. Iskrenost lahko izgubi svojo pravo moč.

ŠKORPIJON

Nikar se ne trudite v službi prehitevati, ne bo vam uspelo, saj bodo zaradi lune v znamenju device učinkoviti le počasni ter premišljeni koraki. Zaupanje bo ključ do zadovoljstva.

STRELEC

Začnite zaupati vase in v svoje sposobnosti, saj vas bo to popeljalo k bolj trdnim temeljem za prihodnje odločitve v zvezi z delom. Prihaja več dobrih novic in prijetnih komplimentov.

KOZOROG

Priznali si boste, da so pogumni koraki tisti, ki bi jim morali slediti. Pozitiven razplet okoliščin lahko pričakujete, ko boste bolj prepričani v svoja čustva in pripravljeni na kompromis.

VODNAR

V krogu, ki ni najbolj stabilen, se bo vse skupaj vedno bolj zapletalo. Popolnoma nič ni narobe z idejo, da bi namesto konflikta vse skupaj popestrili s kakšno hudomušno vragolijo.

RIBI

Z luno v znamenju device se boste zadrževali bolj v ozadju in le opazovali kaj počnejo ter govorijo drugi. Koraka tokrat ne boste naredili, ampak ga boste pričakovali od ostalih.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic