Ste pripravljeni na poletne razprodaje? Answear že ima znižane največje poletne trende!

27. junij 2024

Ste pripravljeni na poletne razprodaje? Answear že ima znižane največje poletne trende!

27. junij 2024
Foto: Answear

Answear je poskrbel, da boste lahko vroče poletne trende kupili z zavidljivimi popusti, vse do -50 %!

Ko temperature rastejo in dnevi postanejo daljši, modni navdušenci nestrpno pričakujemo najbolj vroče trende sezone. To poletje je Answear.si, vodilna spletna trgovina z več blagovnimi znamkami mode, vaša destinacija za obvezne kose, ki bodo prevladovali v poletju 2024. 

Z najnovejšimi kolekcijami in  več kot 500 blagovnimi znamkami, hitro dostavo in s poletnimi razprodajami vse do -50 % vam answear.si zagotavlja, da boste v poletno pravljico stopili v slogu.

Foto: Answear

Kateri so najbolj vroči trendi poletja 2024?

Barve

To poletje modne smernice vodijo v pastelne odtenke vijolične, zelene, rumene, breskovo barvo ter zlato, ki jih večkrat opazimo zlasti pri novih kolekcijah kopalk. Ne pozabite na svetlo modro, ki se je na modnih pistah ter kolekcijah obdržala še od lanske sezone. Top 3 barve za kombiniranje ostajajo črna, bela in rdeča.

Retro vibracije

Nostalgija je v zraku, saj se je ponovno pojavila moda, ki jo navdihujejo 70. leta prejšnjega stoletja. Vračajo se kavbojke z visokim pasom, lahkotne maksi obleke ter krila in prevelika sončna očala. Kombinirajte vintage kose za sodoben preobrat klasičnih stilov. Namig: svojo novo modno obleko dopolnite z oversized suknjičem vaše babice.

Trajnostna moda

Okolju prijazna moda še naprej pridobiva na veljavi. Od majic iz organskega bombaža do kopalk iz recikliranega poliestra – trajnostne izbire so elegantne in odgovorne. Answear.si ponuja široko paleto okolju prijaznih možnosti, ki ustrezajo temu naraščajočemu trendu. Najdete jih v zavihku Eco Friendly.

“Kitten heels”

Poletne sandale z nizko petko, visoko manj kot 5 cm je leta 1964 popularizirala Audrey Hepburn, novejše privrženke te mode od leta 2010 pa so Theresa May, Michelle Obama in Hillary Clinton. Modni navdušenci zagovarjajo dejstvo, da vam “kitten heels” v tej sezoni ne smejo manjkati v omari.

Foto: Answear

Bela obleka

Bela obleka ne prinaša le svežine, temveč odraža najbolj zaželen poletni izgled te sezone. Je kos, v katerega investirajte, saj ga boste nosili vsako poletje. Lahkoten videz dopolnite s pleteno torbico, udobnimi natikači, ikoničnim nakitom ter sončnimi očali in pripravljene boste za potep po mestu, kavo s prijateljico ali za večerjo v najboljši družbi!

Nakit, nakit in še enkrat nakit

Nobena obleka ni popolna brez pravih dodatkov. To poletje razmišljajte drzno. Preveliki klobuki, velik nakit in izrazite torbice.

Pripravljeni na poletje? Preden vas premami vonj morja, zvok škržatov ter dotik sonca, preverite ponudbo na answear.si, kjer vas čaka pravo modno doživetje! Več kot 500 modnih blagovnih znamk, hitra dostava ter poletni popusti do -50 %!

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic