Edini adventni koledar, ki si ga boste želeli te praznike!

07. november 2022
Edini adventni koledar, ki si ga boste želeli te praznike!

Edini adventni koledar, ki si ga boste želeli te praznike!

07. november 2022
Foto: Kiehl's

To je razlog, da že komaj čakamo božične praznike!

Se spomnite, kako smo se kot otroci razveselili adventnega koledarja in komaj čakali na prvi december, da lahko odpremo prvo okence na koledarju in se posladkamo z majhno čokoladico? Tisti neučakani smo že prvi dan odprli polovico okenc in čokoladice pokončali še pred božičem.

Deset ali dvajset let kasneje, smo ženske bolj kot nad čokoladicami, navdušene nad kozmetiko. Zdaj namesto čokoladnih, komaj čakamo, da na trgovinske police pridejo lepotni adventni koledarji, ki nas vsak dan decembra razveselijo s pomanjšanimi različicami izdelkov naše najljubše kozmetične znamke.

Foto: Kiehl’s

Po zaslugi Kiehl’s-a se letos praznična evforija začenja že zdaj. Njihov težko pričakovan lepotni adventni koledar je namreč že na trgovskih policah!

V vsakem od 24 okenc boste našle eno od kultnih Kiehl’s-ovih formul, ki že več let navdušujejo največje lepotne navdušenke. Med njimi so njihova kultna avokadova krema za okrog oči, negovalno mleko za telo in nočni serum za regeneracijo obraza. Razveselili vas bodo tudi čistilni izdelki, maske za obraz, vlažilni izdelki in še več.

Foto: Kiehl’s

Koledar navdušuje tudi s svojim 3D dizajnom, ki ga je posebej za Kiehl’s ustvaril slavni kreativni studio Made by Radio iz Londona in Cape Town-a. Njihove kreacije so znane po živahnih barvah ter nenavadnih in duhovitih elementih, s katerimi želijo pokazati različne osebnosti njihovih strank.

Koledar je na voljo v omejeni izdaji, zato pohitite z nakupom in z njim osrečite sebe ali svojo prijateljico. Cena znaša 95 evrov.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic