Glavne razlike, ki moškega ločijo od fanta

27. december 2023

Glavne razlike, ki moškega ločijo od fanta

27. december 2023
Foto: Instagram @edwestwick
Glavne razlike, ki moškega ločijo od fanta

Glavne razlike, ki moškega ločijo od fanta

27. december 2023
Foto: Instagram @edwestwick

Da, takšni so pravi moški.

Čeprav imate ob sebi kdaj tistega pravega “dedca” je tisto, kar ga naredi moškega, le njegov videz. Ta pa mnogokrat ni dovolj, da se ženske ob takih moških počutimo varno in ljubljeno in da lahko rečemo, da ob sebi nimamo več fanta.

Da se to zgodi, mora naš partner izpolnjevati določene kriterije. Predstavljamo vam 7 glavnih razlik med fantom in pravim moškim.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Moški pove tisto, kar si misli in misli tisto, kar pove

Da moški ni več fant, boste vedele takrat, ko vam bo povedal točno tisto, kar si misli in ne to, kar v tistem trenutku želite slišati. S tem vam bo pokazal, da vas ima res rad. Nikar tega ne vzemite kot slabo, s tem vam partner samo pomaga. Saj veste, najlažje je izgovoriti tisti dve besedi “ljubim te”, težko pa je to partnerju dokazati.

Moški ima svoj jaz

Osebnost je potrebno graditi navznoter in ne navzven. Če imajo to razdelano, potem svoje osebnosti ne bodo prilagajali svoji družbi, temveč bodo trdno stali za svojimi prepričanji in dejanji.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Moški je ponosen na uspehe svoje ženske 

Če moškega vaša samostojnost in pamet ustrašita, potem imate ob sebi še zmeraj fanta. Saj poznate rek “Za vsakim uspešnim moškim, stoji uspešna ženska”. Moški vas bo vedno bodril na poti, da postanete še boljša verzija same sebe, saj bosta tako skupaj rasla.

Moški je skromen

Moški se za razliko od dečkov nikoli pretirano ne hvalijo. Besede izbirajo pametno in nikoli ne želijo biti v središču pozornosti.

Moški živi za prihodnost

Fantu se bo že načrtovanje vikenda zdelo nesmiselno in mu bo predstavljalo težavo, medtem ko se bo moški želel pogovarjati o skupnih načrtih za prihodnost.

Foto: Unsplash

Moškega zanima vaša inteligenca in osebnost

Seveda mora med vama obstajati kemija, ampak za pravega moškega to ne bo dovolj. Medtem ko se bo fant zadovoljil že z vašim zunanjim videzom, bo za moškega pomembno tudi to, kar se skriva v vaši notranjosti.

Moški ne beži od svojih obveznosti

Če je še nezrel in beži pred svojimi obveznostmi, potem se čimprej umaknite. Ne pozabite, fant vas bo osrečil tisti trenutek, moški pa vas bo osrečeval celo življenje.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic