Glazirani nohti Hailey Bieber so dobili čokoladno različico

12. september 2022
Glazirani nohti Hailey Bieber so dobili čokoladno različico

Glazirani nohti Hailey Bieber so dobili čokoladno različico

12. september 2022
Foto: Profimedia

Potem, ko so poletje zaznamovali nohti z bisernim pigmentom, ki jim je splet nadel ime “glazirani krofi”, je Hailey Bieber zdaj navdušila še z njihovo jesensko različico.

Glazirani nohti Hailey Bieber, ki vsebujejo biserni pigment, so bili poleti velik trend na TikToku, kjer jih je posnemala množica lepotnih navdušenk. A poletja je konec in v ospredje prihajajo temnejši jesenski odtenki, zato je Hailey svoji prepoznavni manikuri dodala čokoladno različico.

V videu na TikToku je pokazala glazirane rjave nohte, za katere je poskrbela njena najljubša manikerka Zola Ganzorigt. “Vem, da ste utrujeni od mojega nenehnega menjavanja barv, toda … nohti s čokoladno glazuro so mi resnično privlačni za jesen,” je zapisala ob videu.

Njeni oboževalci so bili navdušeni nad novo različico in so v komentarjih delili svoje navdušenje nad temnejšim videzom.

“Moja življenjska filozofija je preprosta – karkoli naredi Hailey Bieber, naredim tudi jaz,” je zapisala ena oseba, druga pa dodala: “Hailey, prosim, plačaj za moje manikuro, ker te preprosto ne morem dohajati.”

Oboževalci so prepričani, da bi morala izdati svojo linijo lakov za nohte, medtem ko jih nekateri kritizirajo in opisujejo kot “nohte za babice”.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic