K. F. / 09. februar 2023

Izbrali smo najlepše spodnje perilo za najbolj zapeljiv dan v letu

Praznik zaljubljencev je pred vrati in ne glede na to, ali ste v zvezi ali samske, je to odlična priložnost, da si privoščite nov komplet seksi spodnjega perila ali prikupno pižamo s srčki.

Seksi in igriva rdeča

Če potrebujete izgovor, da od jutra do večera nosite seksi spodnje perilo, je valentinovo odlična priložnost za to. Ta dan se vse vrti okoli barve ljubezni – rdeče, zato je naša prva izbira rdeče čipkasto perilo. Izberite seksi komplet hlačk in modrčka ali pa se odločite za ženstven enodelen bodi. Zvečer lahko greste še korak dlje in si čez perilo nadenete pas za podvezice ter videzu dodate še samostoječe nogavice.

Odlične rdeče kose najdete v trgovinah Intimissimi, Woman’s Secret in Gianna Bellucci.

Intimissimi

Gianna Bellucci
Reserved
Women'secret

Večna črna klasika

Ljubiteljice klasične črnine pozabite na preprosto gladko perilo, ampak si dajte duška s čipko, vzorčki v obliki srčkov, pentljicami in majhnimi srebrnimi dodatki. Najbolj drzne si oblecite črn čipkast bodi z globokim V izrezom ali pa se odločite za pas za podvezice.

Prefinjeno črno klasiko ponujajo v Etamu, H&M-u in Intimissimiju.

Etam

Intimissimi
Intimissimi
H&M

Očarljive in udobne pižame

Če spadate med velike zagovornice udobja, spodnje perilo zamenjajte za elegantno svileno spalno srajco, čez katero si ogrnete haljo v istem odtenku. Ljubiteljice ljubkih potiskov boste na svoj račun prišle s prikupnimi spalnimi srajcami in pižamami s srčki, ki so idealne za praznik zaljubljencev!

Največjo izbiro prikupnih pižam ima Reserved, takšne bolj elegantne pa najdete v Intimissimiju.

Intimissimi

Reserved
H&M
Reserved

Avtor
Piše

K. F.