Je to Taylor Swift? Ne, to je Khloe Kardashian!

04. januar 2023

Je to Taylor Swift? Ne, to je Khloe Kardashian!

04. januar 2023
Foto: Instagram

Uredniki fotografij Khloe Kardashian so (spet) pretiravali z retuširanjem.

38-letna resničnostna zvezdnica je na Instagramu delila fotografije, ki jih je posnela za revijo Sorbet, na katerih je od glave do pet oblečena v Prado. Na fotografiji, kjer leži na stolu, je bolj kot sebi, podobna priljubljeni pevki.

“Mislil sem, da je na sliki Taylor Swift,” je komentiral en sledilec. “Uau, res sem mislil, da je to Taylor Swift,” se je strinjal drugi, ki je prejel približno pet odgovorov “enako”.

Drugi oboževalec se je bolj kot na njen obraz osredotočil na njene noge, ki so na fotografiji videti sumljivo dolge. “Njene noge so videti predolge,” je zapisal in s tem spet namignil na pretirano uporabo Photoshopa.

Večne težave s Photoshopom

Obtožbe o pretiranjem retuširanju so na dan prišle le teden dni po tem, ko so oboževalci trdili, da je Kim Kardashian s fotošopom priredila božično fotografijo svoje družine, posneto na zabavi Kourtney Kardashian.

Uporabniki družbenih omrežij so prepričani, da nobena od žensk dejansko ni pozirala skupaj za fotografijo, temveč so bile na fotografijo dodane naknadno.

“Ampak zakaj? Se je tako težko skupaj slikati? Ali ni težje fotošopirati vsakega posebej? Ta družina me bega,” je komentirala ena oseba, druga pa dodala: “Vsaka čeljust je fotošopirana, videti je, kot da bi bile njihove glave odrezane in naknadno prilepljene.”

Družina je kritike kasneje zatrla z objavo videoposnetkov, na katerih vsi skupaj pozirajo za omenjeno fotografijo.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic