Jeseni nosimo usnjena krila in to so naši favoriti

11. september 2024

Jeseni nosimo usnjena krila in to so naši favoriti

11. september 2024
Foto: Instagram @estheraguirre
Jeseni nosimo usnjena krila in to so naši favoriti

Jeseni nosimo usnjena krila in to so naši favoriti

11. september 2024
Foto: Instagram @sofiamcoelho

Usnjena krila bodo nepogrešljiv modni kos za to jesen, saj združujejo eleganco, drznost in vsestranskost.

Letošnjo jesen bodo veliki modni trend usnjena krila, ki so vsestranska, šik in popolna za hladnejše dni. Ne glede na to, ali imate raje klasično eleganco, drzen videz ali nekaj vmes, usnjena krila ponujajo nešteto možnosti za ustvarjanje popolnih jesenskih videzov.

Usnje je sicer že dolgo sinonim za eleganco, moč in samozavest. Kar nekaj časa je veljalo za nekoliko uporniški material, vendar so oblikovalci s svojimi kreacijami dokazali, da se usnje lahko nosi v najrazličnejših stilih – od klasičnih do povsem minimalističnih.

Njihova kombinacija z različnimi teksturami in oblačili namreč omogoča, da jih lahko stilirate na tisoč in en način, kar jih postavi na vrh seznama obveznih kosov za hladnejše dni.

Foto: Instagram @marianna_hewitt

Črno usnjeno krilo je tako nesporni modni favorit in eden izmed najbolj univerzalnih kosov, ki jih lahko imate v omari.

Črna barva je vedno elegantna in hkrati subtilna, zato je usnjeno krilo v tej barvi popolna izbira tako za poslovna srečanja kot za večerne izhode. Zlahka ga kombinirate z različnimi zgornjimi deli, od preprostih majic do elegantnih srajc in pletenin.

Čeprav je črna vedno varna izbira, pa v najnovejših kolekcijah zasledimo tudi modele v najrazličnejših barvah. Usnjena krila v odtenkih rjave, bordo in tudi bele so nas navdušile in so idealna izbira za ustvarjanje toplih, jesenskih kombinacij, ki izžarevajo prefinjenost.

Ena izmed največjih prednosti usnjenih kril je tudi ta, da so na voljo v različnih dolžinah in krojih, kar pomeni, da boste zagotovo našli tisto, ki vam najbolj ustreza.

Mini usnjeno krilo je odlična izbira za drzen in mladosten videz, medtem ko midi dolžina prinaša pridih prefinjenosti in je primerna tudi za bolj formalne priložnosti. Za vse, ki obožujete udobje in prefinjenost, pa vam priporočamo maksi dolžino, ki hkrati ponuja oboje.

To je izbor naših favoritov, ki bodo napolnili naše omare.

Massimo Dutti, 299 €
MANGO, 39,99 €
Stradivarius, 25,99 €
H&M, 39,99 €
Massimo Dutti, 99,95 €
Reserved, 39,99 €
Reserved, 99,99 €
MANGO, 39,99 €
MANGO, 49,99 €

Style. Več novic