Kaj storiti, če so vaši lasje vse bolj tanki in redki?

27. junij 2024

Kaj storiti, če so vaši lasje vse bolj tanki in redki?

27. junij 2024
Foto: Instagram @hannaschonberg

Izpadanje las in redki lasje so ena izmed težav, ki ne prizadene le moške, ampak tudi (vse pogosteje) tudi ženske.

Večina žensk hrepeni po gostih, močnih laseh, ki se jih da z lahkoto ukrotiti in so videti kot iz reklame za šampon. A realnost je mnogokrat povsem drugačna.

Tanki, pusti in redki lasje in celo morda predeli, kjer je opazno manj las, niso redkost, vzrokov zanje pa je več. Med drugim tudi neustrezna nega z agresivnimi izdelki za lase, ki lase poškodujejo, tanjšajo in povečajo izpadanje las.

Foto: Bomerx

Da bi ženskam vrnili samozavest in pozitivno samopodobo, so pri znamki M2 Beauté ustvarili edinstven izdelek, ki spodbuja rast las. M2 Beauté Hair Activating Serum je inovativen, zelo učinkovit aktivni serum, ki skrbi za rast in gostoto las.

Foto: Instagram @m2beaute

Serum, ki ima lahko teksturo in stane 110 evrov, v 10 do 12 tednih poskrbi za dolge, goste in naravno lepe lase. Lasje so po redni uporabi močnejši in gostejši ter se manj lomijo. Nam je poleg odličnega rezultata, všeč še enostaven nanos in praktična embalaža.

Foto: Bomerx

Nanos je izredno enostaven, saj je serum na voljo v obliki spreja. Enkrat na dan na korenine las v razdalji nekaj centimetrov enakomerno razpršite serum za aktiviranje las. Lasje naj bodo čisti in posušeni.

Nato serum s konicami prstov nežno vmasirajte v lasišče, počakajte nekaj minut, da se serum vpije, nato pa lase oblikujte kot običajno. Serum lahko nanesete na vse korenine ali le posamezne dele, kjer ste opazili intenzivnejše izpadanje.

Foto: Bomerx
Foto: Instagram @m2beaute

Serum je izredno varen za uporabo, saj ne vsebuje parabenov, silikonov ali hormonov, prav tako pa ni testiran na živalih. In še najbolj pomembno vprašanje, kje serum kupiti?

Znamko M2 Beauté, ki je inovativni strokovnjak za izdelke, ki spodbujajo rast las, trepalnic in obrvi, najdete ekskluzivno na spletni strani Bomerx. Na njihovi spletni strani najdete še druge kakovostne lepotne znamke, ki spreminjajo lepotno industrijo.

Style. Več novic