Kje so danes igralci iz Opravljivke?

24. julij 2023
Kje so danes igralci iz Opravljivke?

Kje so danes igralci iz Opravljivke?

24. julij 2023
Foto: Profimedia

Če se do zdaj nismo počutili stare, se je s prihodom serije Opravljivka na HBO Max in Netflix to spremenilo. Ne moremo verjeti, da je minilo že enajst let, odkar smo se poslovili od naših najljubših likov iz Upper East Sidea!

Ker smo v vseh teh letih, ki so minila, pogrešali njihove spletke in drame, verjamemo, da nismo edini, ki si bomo z veseljem še enkrat ogledali vseh šest sezon te priljubljene serije. In kaj danes počnejo Chuck, Serena, Blair in ostala elita? Pobrskali smo po spletu in preverili!

Serena van der Woodsen – Blake Lively

Ker sta z Ryanom Reynoldsom verjetno najbolj fotogeničen par na svetu in tisti, za katerega je bil najverjetneje skovan #couplesgoals, Blake Lively ni treba predstavljati.

Odkar se je poslovila od vloge najbolj kul dekleta na Manhattnu, je igrala v filmu Brezčasna Adaline, ustanovila in zaprla neslavno propadlo stran o življenjskem slogu Preserve in rodila štiri otroke. Njen najnovejši projekt je znamka brezalkoholnih šumečih pijač Betty Buzz.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Blair Waldorf – Leighton Meester 

Odkar je odstopila kot ledena kraljica Upper East Sidea, si je vsestransko nadarjena Leighton vzela čas za delo na svoji glasbeni karieri in izdala svoj prvenec LP ‘Heartstrings’. Poleg tega je leta 2014 debitirala na Broadwayu, ko je zaigrala ob Jamesu Francu in Chrisu O’Dowdu v ​​zelo hvaljeni priredbi Of Mice and Men Johna Steinbecka.

In kot češnja na torti se je spustila v razmerje z zvezdnikom še ene megapopularne najstniške drame – The OC, Adamom Brodyjem. Zvezdnika sta torej uradno postala par pred desetimi leti, pred devetimi leti sta se poročila in vmes dobila dva otroka. Kar se igralstva tiče, nismo izpustili njene vloge v Netflixovem filmu The Weekend Away.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Chuck Bass – Ed Westwick 

Najbolj očarljivi poredni fant z Manhattna je igral ob Felicity Jones v podcenjeni komediji The Winter Girl, preizkusil se je kot Tybalt v filmski priredbi Shakespearjevega Romea in Julije iz leta 2013 in ob tem igral serijskega morilca v kratki kriminalistični dramski seriji Wicked City.

Menda je bil na avdiciji za vlogo Hana Sola v težko pričakovanem spin-offu Vojne zvezd, videli pa smo ga tudi v trilerjih Jekyll Island in Far From Street. Je samski? se sprašujete. Žal ne. Njegovo srce že eno leto greje britanska igralka Amy Jackson.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nate Archibald – Chace Crawford

Odkar se je poslovil od Opravljivke, je dežurni frajer iz Upper East Sidea igral v več filmih, vključno z What to Expect When You’re Expecting in indie komedijo Mountain Men. Videli smo ga tudi v kratki telenoveli Blood and Oil (ki je bila napovedana kot novi Dallas), dobil pa je tudi vlogo z Amber Heard v komediji What’s The Point. Tisti, ki imate radi superjunake, boste zagotovo navdušeni nad njegovo serijo The Boys.

Kaj pa ljubezen? Več let je bil v zvezi z igralko Rebecco Rittenhouse, trenutno pa je samski.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dan Humphrey – Penn Badgley

‘Lonely Boy’ je zrasel v ultimativnega hipsterja, ki ga je mogoče redno videti v Brooklynu z brado različnih dolžin. Po ločitvi od Blake Lively je bil od leta 2011 do 2013 v zvezi z igralko in glasbenico Zoe Kravitz, od leta 2017 pa je poročen s pevko Domino Kirke.

V prostem času ustvarja glasbo s svojo skupino MOTHXR in seveda igra našega najljubšega psihopata Joeja v Netflixovi uspešnici You.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jenny Humphrey – Taylor Momsen

Taylor Momsen je šov zapustila po samo štirih sezonah in se osredotočila na svojo glasbeno kariero. Njena skupina The Pretty Reckless je leta 2010 izdala svoj prvi singel z veselim naslovom Makes Me Wanna Die, ki mu je sledil debitantski album Light Me Up.

Leta 2011 so začeli turnejo z operno rock skupino Evanescence in nato leta 2014 izdali nadaljnji album Going To Hell. Ljubitelje pop trivialnosti bo morda zanimalo, da je njen četrti singel Kill Me zadnja pesem, ki smo jo lahko slišite v zadnji epizodi Opravljivke.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic