Kaja Flisar / 06. februar 2023

Kombinacija tedna: bela srajca na 3 nove načine

Bela srajca je eden od tistih osnovnih kosov, ki jih mora imeti v omari vsaka ženska. Je kos, s katerim lahko v trenutku ustvarite izredno šik opravo in ga kombinirate na 101 način. Tokrat vam predstavljam 3 zares inovativne sloge nošenja bele srajce.

Vsi poznamo način, kjer je en kos srajce zatlačen v hlače, drug pa sega čeznje. Priljubljen stil je tudi nošenje bele srajce kot jopice, kjer jo odprto nosimo čez enostaven top. Kakšni pa so letošnji trendi?

Na modnih revijah pri Valentinu in Diorju smo videli srajce s širokimi rokavi z balonastim učinkom, Ralph Lauren je svojim manekenkam belo srajco oblekel čez črtasto majico, Prada pa jo je kombinirala z jopico.

Poglejmo, kako belo srajco nositi na nevsakdanji način.

Foto: Instagram

Bela srajca s pulijem

Odlična zimska oprava, ki bo poskrbela za to, da vas ne bo zeblo, je kombinacija bele srajce s pulijem. Pod njo lahko oblečete črnega, belega ali barvnega – izbira je vaša. Srajco zatlačite v hlače in čeznjo oblecite trendovski oversized suknjič ter videz zaključite s širokim plaščem. Ne pozabite zavihati rokavov tako, da bo bela elegantno kukala izpod plašča.

To je odličen primer plastenja, kjer lahko v toplih prostorih posamezne sloje oblačil enostavno slečete in še vedno ostanete izredno šik.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Bela srajca s korzetom

Za vzpon tega trenda je poskrbela indijska igralka Deepika Padukone, ki je dokazala, da korzet ne sodi nujno pod oblačila, ampak ga lahko nosimo tudi čez njih. Črn kos tega seksi perila je oblekla čez široko belo srajco in ga tako prikazala v čisto novi luči.

Ta način nošenja bele srajce je ženstven, trendovski in ravno prav seksapilen.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Narobe obrnjena srajca

Kdo pravi, da ne moremo srajce nositi narobe obrnjene? Modne vplivnice so iznašle načine nošenja, ki dajo beli srajci povsem novo dimenzijo. Eden od njih je tak, da imajo na srajci odprte zgornje tri gumbe in si jo povlečejo čez ramena, pri drugem pa srajco oblečejo narobe in z nekaj odprtimi gumbi razkrivajo hrbet.

Pika na i pri tem videzu so prav tako narobe obrnjene verižice, ki poskrbijo, da je outfit videti še bolj dodelano.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Če v svoji garderobi slučajno še nimate bele srajce (kako ste lahko do zdaj sploh živeli?!) ali če je vaša stara srajca že preveč zdelana, sem za vas izbrala 5 belih srajc za 5 različnih stilov.

Avtor
Piše

Kaja Flisar