Katja Štravs / 18. junij 2024

Kombinacija tedna: Kako poleti nositi bomber jakno?

Bomber jakna je en izmed must have kosov sezone. Kljub temu, da je bila včasih ključni kos različnih subkultur, so jo v zadnjem času za svojo vzele trendseterke, ki jo znajo nositi na prefinjen in šik način.

Na prvi pogled se nam bomber jakna zdi kar malce robustna ali preveč športna, da bi bila lahko del modnega stajlinga, vendar so največje modne poznavalke izvrstno kombinirajo s sandali, kratkimi krili in letos modnimi palazzo in cargo hlačami.

Jakna bomber je vsestranski in brezčasen kos vrhnjega oblačila, ki lahko v garderobo vsake ženske vnese nekoliko bolj sproščen videz. Bomber jakno lahko nosite na več načinov, s pravimi triki pa lahko ustvarite različne elegantne in stilske videze.

 

Bomber jakna je zelo univerzalen kos, saj jo lahko nosite na praktično vsa oblačila, od kratkih hlač, jeansa, krila in tudi široke hlače ter celo večerne obleke. Zraven lahko obujete gležnjarje ali superge, če boste izbrali krilo ali obleko, lahko zraven brez težav kombinirate tudi pete ali sandale, ki jim dodajte še nogavičke.

Ne glede na to, ali gre za vsakdanjo dnevno obleko ali bolj formalno midi obleko, lahko bomber jakna vaši obleki doda nepričakovan preobrat.

Poigrate se lahko tudi s teksturami, tako da izberete bomber jakno iz satena, žameta ali usnja. Živahnost ustvarijo raznorazni potiski, ne pozabite še na lahkotnejše materiale kot so saten ali bombaž ter celo lan.

Avtor
Piše

Katja Štravs