Kaja Flisar / 16. januar 2023

Kombinacija tedna: široke kavbojke

Odkar so nadomestile ozke hlače na korenček, se od širokih kavbojk sploh več ne moremo ločiti. Obožujemo jih, ker so udobne in ker lahko z njimi ustvarimo tako sproščen, kot eleganten videz.

V paru širokih kavbojk so prav vsi tipi postav videti odlično. Širok kroj podaljša vaše noge, poudari pas in pokaže obline. Tiste z bolj drobno postavo glejte le na to, da izberete kavbojke, ki segajo do tal in tako podaljšajo linijo vašega telesa. Če si želite dodati še par centimetrov, k njim obujte visoke pete.

Mojstrica nošenja širokih kavbojk je kdo drug kot Hailey Bieber, modna vplivnica, ki vedno znova navdušuje s svojimi modnimi kombinacijami. Poglejmo, kako jih nosi.

Foto: Profimedia

Sofisticirana dama

Za eleganten in izredno sofisticiran videz k širokim kavbojkam obleče oprijet črn puli, ki se sklada s širokim pasom v kavbojkah. Čezenj si obleče kamelji plašč in za bolj trendovski look obuje bele superge. Zelo pomembni so tudi modni dodatki. Najraje si natakne več zlatih prstanov, ki jih uskladi z uhani in verižicami. Še črna očala in tesno speta frizura, ki v celoten videz vneseta dodatno mero uglajenosti in že je pripravljena na sestanek za svojo kozmetično linijo.

Foto: Instagram

Drzen tomboy

Hailey ima sposobnost odličnega preklapljanja med popolnoma različnimi stili. In kaj je najhuje? V vseh je videti odlično! Samo poglejte njeno verzijo tomboya, kjer je široke kavbojke kombinirala s preprosto belo majico in ji dodala svoj prepoznavni oversized suknjič. Tudi tukaj so bistvenega pomena modni dodatki  – piko na i dodata pas in zlata verižica, po zaslugi katerih je celoten videz videti zelo dodelan.

Foto: Instagram

Bela svežina

Za šoping s prijateljicami Hailey svetle široke kavbojke kombinira s svežo belino. Odločila se je za širok bel pulover z visokim ovratnikom, čezenj pa oblekla dolg bel plašč. Nepričakovani kos so beli nabrani škornji z majno peto, ki jih sicer pri njej ne bi pričakovali. Vsekakor gre za modno napreden look, ki se ga splača posnemati.

Pobrskala sem po spletu in poiskala nekaj primerov širokih kavbojk za različne postave.

Avtor
Piše

Kaja Flisar