Kaja Flisar / 26. december 2022

Kombinacija tedna: v znamenju rdeče

Rdeča je barva ljubezni, moči in strasti. Pomeni energijo, pogum in samozavest, zato je odlična izbira za zaključek letošnjega leta – kaj pa veste, morda vam pa ravno te lastnosti prinese v naslednjem!

Ne glede na to, ali boste zadnje sekunde starega leta odštevale na domačem kavču, na večerji s partnerjem ali na zabavi s prijatelji, rdeča je prava izbira za vsako priložnost. Poskrbela bo, da boste ves večer v središču pozornosti in vam dala moč, da plešete in pojete do jutranjih ur.

Tudi tokrat nam bo inspiracija Chiara Ferragni, modna kameleonka, ki s svojimi modnimi izbirami nikoli ne razočara.

Instagram @chiaraferragni

Zabava s prijatelji

Če se za praznovanje novega leta odpravljate na zabavo, ste lahko pri izbiri novoletnega outfita malce bolj drzne. Odločite se za kratko rdečo oblekico, ki jo kombinirajte z razkošnim nakitom in za piko na i dodajte vpadljive čevlje. Chiara je izbrala nevsakdanje škornje s peto,  ki imajo na strani izvezeno kačo, in tako poskrbela za popolnoma trendovski videz. Klasični črni salonarji pridejo v poštev samo v kombinaciji s črnimi najlonkami, sicer pa nanje raje pozabite.

Instagram @chiaraferragni

Družinska večerja

Če boste novo leto preživeli doma, ob slastni večerji, prijetni glasbi in družinskih članih, izbreite udobje. A pozor, to ne pomeni trenirke! Oblecite eleganten rdeč pulover, ki bo z zlatim nakitom in rdečimi ustnicami izpadel zelo elegantno.

Chiara je izbrala takšnega, bolj šaljivega, ki ga je skombinirala s kratkim usnjenim krilom in rdečimi najlonkami. Rdeče na rdeče? Zakaj pa ne!

Instagram @chiaraferragni

Odštevanje v domači postelji

Če vas je dotolkla bolezen in boste morale novo leto pričakati v postelji, poskrbite, da boste kljub temu odštevale s stilom! Oblecite si seksi rdeče perilo, natočite si kozarec šampanjca in se zavijte v mehko odejo. Zagotavljam vam, da se boste v trenutku počutile bolj seksi in kar naenkrat bolj zdrave. Rdeča barva dela čudeže!

Instagram @chiaraferragni

Če nimate v svoji omari nobenega rdečega oblačila, pobrskajte med kosi, ki sem jih našla v priljubljenih spletnih trgovinah.

Avtor
Piše

Kaja Flisar