Marmorni nohti so nov lepotni trend!

21. februar 2024

Marmorni nohti so nov lepotni trend!

21. februar 2024
Foto: Instagram @amyle.nails
Marmorni nohti so nov lepotni trend!

Marmorni nohti so nov lepotni trend!

21. februar 2024
Foto: Instagram

Marmorni nohti so zagotovo vpadljiva in privlačna možnost, ko gre za manikuro in opazil jih bo vsak, ki bo pogledal vaše roke. Ste pripravljeni na zabavno manikuro?

Marmorna manikura je še en dokaz, da se trend Y2K vedno znova vrača v svet lepote. Lepota marmornih nohtov je v njihovi vsestranskosti: lahko so čisto subtilni ali pa zelo opazni – vse je odvisno od vašega stila in vaših želja.

Glede na to, da so v modi znova kratki nohti, je marmorni dizajni odličen način, da klasični manikuri in dolžinam vnesete dozo zabave.

Foto: Instagram @imarninails

Ta oblika nohtov je dobra izbira za vse tiste, ki ste naveličane manikure s srčki in si drznite narediti spremembo.

Čeprav manikure z motivom marmorja pomenijo nekaj “močnega in vpadljivega”, ni nujno, da je tako.

Foto: Instagram @lanicurenailbar

Če izberete svetlejše ali nežnejše barve, bo sama manikura manj vpadljiva – na primer črno-bela ali modro-bela. Marmorni dizajn lahko ustvarite tudi z nežnimi odtenki, kot sta roza in svetlo modra.

Foto: Instagram @amyle.nails

Č je to še vedno (pre)velik korak iz vaše cone udobja, lahko ustvarite marmorni dizajn samo na enem nohtu, drugi pa naj bodo enobarvni. Tako se boste poigrali s trendom, brez velikih sprememb in tveganj.

Foto: Instagram @_bettynails_

Kul stvar pri tej vrsti manikure je, da noben noht ni nikoli enak in ena barva vedno bolj izstopa kot druga. Če imate radi zabavne dizajne na rokah, lahko marmorne nohte kombinirate z drugimi vzorci in barvami. Nič ni prepovedano, barv na rokah pa, sploh v toplejših dneh – ni nikoli dovolj!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic