Megazvezdnica prihaja v Evropo: tukaj jo boste lahko videli!

24. junij 2023
Megazvezdnica prihaja v Evropo: tukaj jo boste lahko videli!

Megazvezdnica prihaja v Evropo: tukaj jo boste lahko videli!

24. junij 2023
Foto: Profimedia

Taylor Swift je navdušila svoje oboževalce – v sklopu svoje turneje The Eras Tour bo nastopila v Angliji in Evropi.

“Oprostite, živjo, nekaj vam moram povedati,” je zapisala na družbenih omrežjih, “komaj čakam, da vas prihodnje leto vidim na The Eras Tour.” Oboževalci so ponoreli – Taylor Swift prihaja v Evropo?! Ja, tako je, in to v našo bližino. Nastopila bo namreč na Dunaju in v Milanu.

Do konca leta bo nastopala po zahodni polobli, potem pa si bo decembra in januarja vzela nekaj premora in si odpočila od napornega urnika.

S turnejo bo nadaljevala s koncerti v Tokiu, nadaljevala v Avstraliji in Singapurju, nato pa bo začela z evropskim delom turneje. Ta se bo začel 9. maja s koncertom v Parizu, končal pa 17. avgusta v Londonu. Skupno bo nastopila na kar 26 stadionih.

Foto: Profimedia

Nam najbližje bo 13. julija v Milanu in 9. avgusta na Dunaju. Vstopnice zaenkrat še niso na voljo, lahko pa se “postavite v vrsto” za možnost nakupa karte v predprodaji. Ker pričakujejo neverjeten naval, bodo srečneže, ki bodo na koncu lahko dejansko kupili vstopnice, določili z žrebom.

Foto: Profimedia

Eras je prva svetovna turneja Swiftove po letu 2018, odkar je izdala štiri nove studijske albume. Po zaljubljenem pop albumu Lover iz leta 2019, ko je načrte za turnejo prekrižala pandemija Covid-19, je dve leti preživela v pisanju in snemanju dveh bolj intimnih, ljudskih albumov: Folklore in Evermore, obe izdani leta 2020. Leta 2022 je sledil Midnights in se obrnil nazaj proti popu.

Turneja The Eras Tour je prejela ogromno pozitivnih kritik predvsem zaradi digitalne tehnologije, ki je pevki omogočala izvajanje privlačnih trikov, kot je navidezno potapljanje v bazen in nato pojavljanje v popolnoma novi obleki.

Foto: Profimedia

Billboard je ocenil, da je bruto prihodek od vstopnic s turneje po ZDA znašal 591 milijonov dolarjev (kar je 539 milijonov evrov), evropski turneji pa napovedujejo še večji uspeh.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic