Meghan Markle se vrača na male zaslone!

16. april 2024

Meghan Markle se vrača na male zaslone!

16. april 2024
Foto: Profimedia
Meghan Markle se vrača na male zaslone!

Meghan Markle se vrača na male zaslone!

16. april 2024
Foto: Profimedia

Vojvodinjo sussekško bomo lahko gledali v novi oddaji na Netflixu.

Njeni predstavniki so za Vogue potrdili, da oddaja za zdaj še nima naslova, v ospredju pa bodo radosti kuhanja, vrtnarjenja, zabave in prijateljstva.

Oddajo bo režiral Michael Steed, ki je pred tem sodeloval pri z emmyjem nagrajeni seriji Anthony Bourdain: Parts Unknown.

Novica prihaja nekaj tednov po tem, ko je vojvodinja odprla svoje novo podjetje, imenovano American Riviera Orchad, ki naj bi vključevalo namizno posodo, kuharske knjige, tekstil, pa tudi užitne izdelke, kot so želeji, marmelade in sadne konzerve. Vse to nakazuje, da sta omenjeno podjetje in njena oddaja na Netflixu del širšega prizadevanja vojvodinje za izgradnjo imperija življenjskega sloga.

Foto: Profimedia

Svojo oddajo bo dobil tudi Harry

Princ Harry naj bi bil tudi reden gost na sedežu Netflixa. Skupaj s svojo ženo bo delal na oddaji o odprtem prvenstvu ZDA v polu.

“To je šport, ki je znan predvsem po svoji estetski in družabni sceni. Serija bo odgrnila zaveso med odločnostjo in strastjo tega športa ter vključevala zgodbe igralcev in vse, kar je potrebno za tekmovanje na najvišji ravni,” je zapisano v izjavi.

Glavni voditelj oddaje bo Miloš Balać, najbolj znan po seriji Dobrodošli v Wrexhamu, ki spremlja valižanski nogometni klub Wrexham A.F.C.

Foto: Profimedia

Omenjena projekta hkrati potrjujeta zavezanost nekdanjega kraljevega para njuni večmilijonski, večletni pogodbi z Netflixom, ki sta jo podpisala leta 2020.

Njuna dosedanja dokumentarna serija Harry & Meghan je bila na Netflixu velika uspešnica, zaradi česar sta pripravljena ustvariti še več obetavnih vsebin – takšnih, ki ne vključujejo njunega odnosa s kraljevo družino.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic