Kaja Flisar / 14. junij 2023

Moška kolekcija s.Oliver črpa navdih v priljubljeni seriji

Moška poletna kolekcija znamke QS by s.Oliver je mladostna, sproščena in zabavna, prav takšna, kot sta lika Rick in Morty iz istoimenske priljubljene serije.

Rick in Morty sta fiktivna lika iz animirane televizijske serije “Rick and Morty”. Rick Sanchez je ekscentrični in genialni znanstvenik, medtem ko je Morty Smith njegov vnuk, ki se pogosto zaplete v pustolovščine z njim.

Serija spremlja njune šaljive, vendar pogosto tudi bizarne dogodivščine skozi različne dimenzije in vesolja. Serija je znana po svojem črnem humorju, kompleksni zgodbi in metafizičnih temah ter je pridobila veliko priljubljenost zaradi svojega edinstvenega sloga in inteligentnega humorja.

In prav s to serijo je navdahnjena nova kolekcija QS by s.Oliver, v kateri prevladujejo nežni pastelni toni, kot sta mint zelena in svetlo modra. Cvetlične vzorce dopolnjuje vzorec dip dye – to je posebna tehnika barvanja, kjer se del oblačila potopi v barvilo, da se ustvari barvni prehod.

 

Kolekcija je razigrana in mladostna in odlična za prihajajoče poletne dni. Najdete jo v izbranih trgovinah s.Oliver in v spletni trgovini soliver.si.

Avtor
Piše

Kaja Flisar