Oglasno sporočilo / 19. september 2024

Moška moda: trendi videzi za sodobne poslovneže

V poslovnem svetu ima moda ključno vlogo pri ustvarjanju močnega prvega vtisa. Dobro ukrojena obleka v kombinaciji s spoliranimi čevlji in kakovostno srajco izžareva samozavest in profesionalnost.

Črnina pa v poslovnem svetu že dolgo ni več zapovedana in letos so pri znamki s.Oliver Black Label Men v trendu te barve!

 

V poslovnem svetu ne gre le za dober videz. Dober videz pooseblja in vzbuja številne pozitivne osebnostne lastnosti kot sta zanesljivost, kompetentnost in kredibilnost. In poletnih sproščenih videzih je znova čas, da moški nadenejo poslovne obleke.

Moške obleke še nikdar niso bile tako dodelane in tako prijetne za nošenje. Za udobje in celodnevno nošenje poslovne obleke je ključno, da je kakovostna obleka, ki je pravilno krojena in se tako popolnoma prilega telesu. Pri znamki s.Oliver Black Label Men imajo ponujajo dodatke v vrhunski kakovosti, modno krojene obleke in visokokakovostne osnove iz mešanic viskoze in bombaža.

Črna je večna klasika, kateri se je v zadnjih letih pridružila še modra. A bodite bolj drzni in izberite eno najbolj trendi barv letošnje jeseni – temno zeleno, ki se odlično poda k številnim barvam srajc, vse od bele in črne do bordo ali svetlo zelene. Prav tako ni več strogo zapovedano, da k obleki spada srajca, dober T-shirt je prava kombinacija za vsakega moškega.

Za popolno elegantno kombinacijo v hladnejših dneh kombinirajte prehodno jakno. Pomembno je izbrati jakno, ki dopolnjuje formalni videz in ne deluje preveč športno ali priložnostno. Čeprav trenč plašč ni prehodna jakna v tradicionalnem smislu, je trenčkot odlična izbira za bolj formalne priložnosti. Trenčkot lahko nosite čez obleko za dodaten sloj elegance.

Plašč, 159,99 €

Prešite jakne lahko prav tako izgledajo zelo elegantno, še posebej, če so v nevtralnih barvah kot so črna, temno modra ali siva. Te pa so v kombinaciji s puloverji kot naravnost za neformalne priložnosti ali poslovno potovanje.

Ne pozabite še na čvrst stisk roke, nasmešek ter samozavestno držo!

Brezrokavnik, 99,99 €
Jakna, 129,99 €
Pulover, 79,99 €