Uredništvo / 01. junij 2024

Kako nositi lan, največji trend letošnjega poletja?

Zračnost, naravni material, nosljivost, trajnosti in lahkotni šik videz so lastnosti, zaradi katerih je lan kralj med poletnimi materiali. Če imate v mislih klasične bele odtenke, naj vas spomnimo, da je lan v zadnjih letih dobil modernejšo preobleko in tudi zabavne vzorce.

Letos so modne kolekcije polne raznolikih trendov, zato lahko vsakdo najde nekaj zase in nadgradi svoj stil. Preproste kose z modnimi detajli lahko osvežite z različnimi dodatki, pri čemer bodite previdni, da lan vedno kombinirate le z naravnimi materiali.

Letos prevladuje potiskana lanena tkanina, ki je odlična izbira za tople dni, saj je zračna. Izdelana je iz lanenih vlaken, a obogatena z dinamičnimi potiski, ki ustvarijo moderen pridih in razigranost.

 

Edinstvenost te tkanine leži v kombinaciji vzdržljivosti in zračnosti, kar omogoča vizualno privlačnost različnih potiskov. Lanena tkanina je idealna za poletne obleke, bluze in krila, saj oblikovalcem omogoča, da svojo kreativnost vtkejo v klasični stil. Prav to so storili pri znamki s.Oliver, ki je za letošnje poletje izbrala vzorec zebre.

Živalski vzorci si gredo z lanom z roko v roki, zato je vzorec zebre odličen za ustvarjanje safari videza, klasičnega trenda, ki se vsako leto znova vrača med vodilne trende toplejšega dela leta. Poleg izberite tanke pletenine, ki so prav tako zračen in lahkoten material, in se odlično povežejo z lanenimi oblačili.

Razmišljate tudi o plastenju oblačil in srajco, ki je leto eden ključnih lanenih kosov, nosite samostojno ali odprto namesto tanke jakne oz. jopice. Za bolj sproščeni videz zavihajte rokave, za nekolik bolj poseben stajling pa zapnite le prvi gumb ob ovratniku, ostale pa imejte odpete.

Z izbiro naravnih materialov in igrivih vzorcev bo vaša poletna garderoba ne le modna, temveč tudi udobna in trajnostna. Uživajte v toplih dneh z lahkotnimi in modnimi oblačili, ki poudarjajo vašo ljubezen do narave.

Avtor
Piše

Uredništvo