‘Napihljiva’ sončna očala so velik hit te sezone!

25. april 2023
‘Napihljiva’ sončna očala so velik hit te sezone!

‘Napihljiva’ sončna očala so velik hit te sezone!

25. april 2023
Foto: Instagram

Pred nami so končno topli, sončni dnevi, ko bomo lahko superge zamenjali za sandale, na plan potegnili pomladne obleke in si nadeli sončna očala.

Poleg tega, da ima Loewe v svoji kolekciji najbolj zaželeno torbico sezone, so zdaj poskrbeli še za najbolj priljubljen model sončnih očal. Ta je vse prej kot klasičen.

Očala so skrajno odštekana, na voljo v široki paleti živahnih barv in izgledajo, kot da so napihljiva. Zanje je treba odšteti 320 evrov, kar pa je mala malica za Kylie Jenner in vplivnico Leonie Hanne, ki sta si omislili celo več različnih barv.

Foto: Instagram
Foto: Profimedia

K navdušenju nad nenavadnimi očali je pripomogel tudi TikTok, kjer ima označba #loewesunglasses že več kot 4,4 milijona ogledov.

@jigggyneutron I want them all 🤧 #loewe #sunglasses #nyc ♬ Balenci Fleece – LUC & Mumble

In čeprav so očala videti še tako kul, je veliko manj očarljiva njihova cena, ki marsikoga odvrne od nakupa. Na srečo so se na spletu že pojavile podobne različice po dostopnejših cenah. Na originalni model recimo najbolj spominjajo očala iz Asosa za slabih 20 evrov, še cenejše pa smo našli na Amazonu za samo 10 evrov.

Foto: Asos (19,99 eur)
Foto: Asos (17,99 eur)
Foto: Amazon (10,16 eur)

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic