Našli smo cenejšo različico priljubljene Bottega Veneta torbice

16. april 2023
Našli smo cenejšo različico priljubljene Bottega Veneta torbice

Našli smo cenejšo različico priljubljene Bottega Veneta torbice

16. april 2023
Foto: Instagram @dct_vintage_japan

Torbica, ki je na prvi pogled videti kot dizajnerska, ima celo svojo čakalno listo.

Ob brskanju po družbenih omrežjih ste najverjetneje že večkrat naleteli na torbico, ki je obnorela modne vplivnice. Gre za torbico Bottega Veneta, model Jodie, ki je bila prvič predstavljena v kolekciji za jesen/zimo leta 2019 pod vodstvom kreativnega direktorja Daniela Leeja. Morda je šlo za nevsakdanji model, zanimiv material ali živahne barve – torbica je v hipu navdušila modni svet.

Izdelana je iz mehkega usnja in ima preprost, a eleganten dizajn. Glavna značilnost torbice je njen velik ročaj, ki omogoča, da jo nosimo na rami ali v roki. Na voljo je v različnih barvah, vključno s klasično črno in rjavo, pa tudi v bolj drznih, kot so rumena, roza in zelena.

Torbica ima le eno veliko pomanjkljivost – visoko ceno. Zanjo je treba odšteti 2.600 evrov, kar se nam zdi rahlo pretirano.

Na srečo smo našli različico, ki oblikovno spominja na model Jodie, a je cenovno veliko dostopnejša. Gre za znamko Melie Bianco, katerih glavni cilj je ženskam ponuditi luksuzno in kakovostno modo po dostopnih cenah. Vse njihove torbice so izdelane iz kakovostnega veganskega usnja, so prijazne do živali in sledijo načelom pravične trgovine.

Omenjeni model se imenuje Brigitte in je na voljo v večji in manjši različici, izbirate pa lahko med več kot 10 različnimi barvami. Seveda vas zanima tudi cena. Ta je bistveno nižja od Bottegine. Za manjši model je treba odšteti 99 evrov, za večjega pa 135 evrov.

Znamka preko njihove spletne strani omogoča pošiljanje samo v Kanado ali Ameriko, vendar njihove torbice po istih cenah najdete tudi na Amazonu, ki pošilja v Slovenijo.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic