Našli smo cenejšo različico priljubljenih uhanov Jacquemus!

19. maj 2024

Našli smo cenejšo različico priljubljenih uhanov Jacquemus!

19. maj 2024
Foto: Instagram @borislavasekova

Našli smo cenejšo različico priljubljenih uhanov Jacquemus!

19. maj 2024
Foto: Instagram/Zara

Prikupne češnjice bodo v vaše modne oprave vnesle dozo igrivosti in živahnosti!

Češnjevo rdeč odtenek se je z oblačil, ki so vladala preteklo zimo, to sezono preselil v svet lepote, ličenja in modnih dodatkov.

Češnje in njihova živo rdeča barva so zavladale sceni, eden najbolj iskanih modnih dodatkov tega poletja pa so zagotovo vpadljivi češnjevi uhani prestižne znamke Jacquemus.

Foto: Instagram @georgia.mayyy

Francoski oblikovalec Simon Porte Jacquemus je namreč lani na vrtovih Versaillesa v Franciji priredil modno revijo, ki so jo povsem navdihnili češnjevi rdeči odtenki in simbolika češnjevega sadeža, med najbolj iskanimi kosi s te modne revije pa so bili uhani v obliki češnje z njegovim podpisom.

Kot vedno, high street znamke hitro sledijo trendom, zato je Zara zdaj na trg poslala svojo različico, ki si jo to pomlad vsekakor želimo na ušesih!

Zarin model je narejen iz barvne smole in ima zlate peclje, medtem ko je Jacquemusov model bolj realističen in izdelan iz težje in kvalitetnejše keramike. Prestižni uhani z imenom Les Boucles Cerise običajno stanejo okoli 300 evrov in so že več mesecev popolnoma razprodani.

Foto: Zara

Na srečo je Zarina različica še vedno na voljo, za njihove prikupne češnjice pa je treba odšteti samo 12,95 evrov.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic