Našli smo odlično kopijo Gucci Jackie torbice za samo 31 evrov!

21. september 2023

Našli smo odlično kopijo Gucci Jackie torbice za samo 31 evrov!

21. september 2023

Najslavnejše vplivnice trenutno obožujejo posebno Guccijevo torbico, za katero je potrebno odšteti več tisočakov, a H&M ima odlično kopijo za bistveno manj denarja.

Modna hiša Gucci je že pred desetletji predstavila poseben model torbice v obliki polmeseca, ki je navdušil tudi legendarno ameriško prvo damo Jackie Kennedy. Torbica je postala ikonična prav zahvaljujoč njej, saj jo je nekega dne uporabila kot ščit pred nadležnimi paparaci. Ko so jo oblegli, si je Jackie z njo zakrila obraz in tako Gucciju (nehote) naredila eno najboljših reklam.

Gucci je zato model torbice poimenoval po njej in nastala je Jackie 1961.

Gucci Jackie iz navadnega črnega usnja za 2.500 evrov
Gucci Jackie iz krokodiljega usnja za 25.000 evrov
Gucci Jackie iz nebrušenega usnja za 3.200 evrov
Gucci Jackie iz navadnega belega usnja za 2.500 evrov

Ker gre za klasičen model, ki ne gre nikoli iz mode, so se pri znamki odločili, da ga nadgradijo z novimi barvami, oblikami in materiali, ki so pričakovano navdušili številne modne poznavalke in vplivnice.

Foto: Instagram @ariviere
Foto: Instagram @xeniaadonts

H&M ima dve različici

A ker se cene modelov Gucci Jackie gibljejo od od 1.980 pa vse do 25 tisočakov, so seveda marsikomu nedostopne. In tukaj pride na vrsto hitra moda, ki je takoj prepoznala priložnost in na prodajne police poslala veliko dostopnejše različice.

Na ‘ackie vlak’ je skočil tudi H&M, ki ima v ponudbi trenutno dve različici, obe za zgolj 30,99 evra! Ena verzija je nekoliko bolj umirjena in čisto klasična, druga pa je namenjena vsem tistim drznim ‘fashionistam’, ki si želijo nekoliko popestriti svoj slog.

Foto: H&M
Foto: H&M

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic