Ne boste verjeli, koliko zasluži Slovenec, ki pleše ob Taylor Swift!

29. maj 2024

Ne boste verjeli, koliko zasluži Slovenec, ki pleše ob Taylor Swift!

29. maj 2024
Foto: Instagram @janravnik

Ne boste verjeli, koliko zasluži Slovenec, ki pleše ob Taylor Swift!

29. maj 2024
Foto: Instagram @janravnik

Taylor Swift že štirinajsti mesec polni dvorane po vsem svetu. Njeno turnejo The Eras Tour ocenjujejo na vrednost ene milijarde dolarjev, bajnih vsot pa so deležni tudi njeni plesalci, med njimi Slovenec Jan Ravnik.

Taylor Swift na odru nikoli ni sama. Družbo ji dela 15 plesalcev, od katerih je 6 moških, ki so tekom turneje postali prava zvezdniška atrakcija. “Nikamor ne morejo, ne da bi jih oblegali oboževalci. Prepoznajo jih povsod, kamorkoli gredo,” je za Daily Mail ekskluzivno povedal vir.

Plesalci so se med turnejo s pevko zelo zbližali, zvezdnica jim pogosto zaupa kot svojim prijateljem, zlasti ko gre za njeno razmerje s Travisom Kelcem. “Zanaša se na njih, tako kot se oni zanašajo nanjo,” je dejal poznavalec.

Foto: Profimedia

Za takšno plačo je ves trud poplačan

In čeprav je tako dolga turneja nedvomno naporna, pevkini plesalci pravijo prijateljem, da se počutijo, kot da so “dobili zlato vstopnico” in so na “pustolovščini svojega življenja”.

Takrat, ko niso na odru, vadijo in preplesavajo koreografije, v prostem času pa uživajo v raziskovanju mesta, v katerem se nahajajo. In pri tem zaslužijo bajne vsote. Pevka – ki sama zasluži vrtoglavih 13,6 milijona dolarjev na koncert – je namreč znana po svoji velikodušnosti do zaposlenih.

“Vsak od plesalcev bo domov odnesel najmanj pol milijona dolarjev plače,”

razkriva vir, ki je blizu pevki.
Foto: Profimedia

Slovenec na čelu plesne ekipe

Najbolj znan v njeni ekipi plesalcev je ravno 29-letni Slovenec Jan Ravnik. “Poleg tega, da je zelo lep, naj bi bil tudi znan po tem, da v ekipi ‘ohranja moralo’,” pravi poznavalec.

Ravnik je pozornost javnosti pritegnil z različnimi zmagami na slovenskih tekmovanjih, vključno z dvakratnim nazivom ‘Najboljši plesalec Slovenije’ – preden se je leta 2018 preselil v Los Angeles, da bi nadaljeval svojo kariero.

Foto: Instagram @janravnik

Tam je nastopal skupaj z Bruno Marsom, Lewisom Capaldijem in DJ Khalidom – in bil celo izbran za 2020 ‘Christmas Special’ pevke Mariah Carey.

Prejšnje leto je odpotoval v Las Vegas s Paulo Abdul na njeno šestmesečno rezidenco, preden ga je Swiftova januarja lani prosila, da se pridruži njeni skupini. Odločitev ni bila težka.

Foto: Instagram @janravnik

Ravnik podrobnosti svojega zasebnega življenja skrbno skriva pred očmi javnosti, število njegovih oboževalcev pa kljub temu iz dneva v dan raste.

Trenutno se lahko pohvali z več kot pol milijona sledilci, ki na njegovem Instagramu z užitkom spremljajo utrinke iz zakulisja turneje s slavno pevko. To je izkušnja, ki mu bo nedvomno odprla še veliko vrat.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic