Neutrudni osvajalec Pete Davidson že v objemu z novo lepotico

11. januar 2023

Neutrudni osvajalec Pete Davidson že v objemu z novo lepotico

11. januar 2023
Foto: Profimedia

Zloglasnega osvajalca ženskih src so paparaci ujeli v objemu s 26-letno igralko.

Golobčka sta se objemala v restavraciji s hitro hrano in se smejala nečemu na Petovem telefonu. V nekem trenutku ga je igralka objela okrog ramen in se stisnila k njemu. Po navedbah drugih obiskovalcev sta si celo izmenjala nekaj poljubov.

Več kot očitno je romanca z Emily Ratajkowski pozabljena, saj so Peta v zadnjem mesecu že štirikrat opazili z novo simpatijo. Skupaj sta si ogledala tudi hokejsko tekmo in zvečer druženje preselila v njegovo stanovanje.

Foto: Profimedia

Kdo je nova simpatija?

Gre za 26-letno igralko Chase Sui Wonder, s katero sta skupaj igrala v grozljivki Bodies Bodies Bodies. Par se je spoznal leta 2021 in se znova združil oktobra lani, ko se je Wondersova pridružila zasedbi Davidsonove nove oddaje “Bupkis”, ki je ohlapna priredba njegovega življenja.

Čeprav so predstavniki oddaje Saturday Night Life sporočili, da sta igralca samo dobra prijatelja, se je njuna dinamika morda spremenila, odkar se je razšel z Emily Ratajkowski. Viri so za Page Six povedali, da sta se po enem mesecu videvanja odločila, da bosta več kot samo prijatelja.

Foto: Profimedia

Kaj pa Emily? Zdi se, da ni preveč vznemirjena zaradi njegove nove romance. Nedavno so jo namreč opazili v družbi komika Erica Andrea in ujeli med poljubljanjem z umetnikom Jackom Greerjem.

Foto: Profimedia

Chase Sui Wonder se je tako pridružila seznamu največjih lepotic Hollywooda, s katerimi je hodil priljubljeni komik. Na njem so, poleg Emily Ratajkowski, že Kim Kardashian, Ariana Grande in Kate Beckinsale. Glede na izjemno kratko življenjsko dobo njegovih razmerij, se že sprašujemo, katera bo naslednja?

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic