Nova dišava 14 Juillet: Oda francoski eleganci in svobodi

14. julij 2024

Nova dišava 14 Juillet: Oda francoski eleganci in svobodi

14. julij 2024
Foto: Bastille
Nova dišava 14 Juillet: Oda francoski eleganci in svobodi

Nova dišava 14 Juillet: Oda francoski eleganci in svobodi

14. julij 2024
Foto: Bastille

Odkrijte novo dišavo, ki pooseblja francosko umetnost bivanja in uteleša radost življenja.

Ko se svežina tangerine in črnega ribeza združi s toplino labdanuma, vijolice, cimetove skorje in vanilje, nastane nekaj resnično posebnega. Predstavljamo vam 14 Juillet, novo dišavo iz hiše Bastille, ki ni le parfum, temveč tudi povabilo k praznovanju svobode in življenja. Ta edinstvena dišava je poklon francoskemu nacionalnemu prazniku in uteleša duh svobode, ki ga ta dan predstavlja. 

Čarobna harmonija dišav 

Nova dišava 14 Juillet je ustvarjena, da vas prevzame z vsakim vdihom. Je bleščeča, sončna kreacija, ki se začne s trpkim prebliskom tangerine in je okrepljena z dodano iskrico črnega ribeza, zaradi česar se celotna dišava lesketa in sveti kot ognjemet. Vtis okrepi izrazito netipična, vpadljiva zadimljenost originalnega akorda »ognjemeta«. 

Veselo energijo te dišave ogreje jantarna intenzivnost labdanuma in cimeta ter listov vijolice. V igro vstopi tudi vanilja – nedvomno bleščeča, neskončno prijetna in božansko obdajajoča, ki z njeno očarljivo sledjo osvoji vsa srca in duše. 

Ta dišava je poosebitev francoskega načina življenja, brezčasna oda »joie de vivre«, enotnosti in svobodi. Je povabilo k sprejemanju svobode in veselja, kadarkoli in v kateremkoli letnem času, razumevanju bistva skupnosti in proslavljanju življenja na francoski način, vse dni v letu.

Foto: Bastille

Dišava, ki uteleša naravo

Z več kot 95 % sestavin naravnega izvora je 14 Juillet odraz predanosti trajnosti hiše Bastille. Hiša namreč skrbno izbira sestavine, ki morajo izpolnjevati stroga merila etične in sprejemljive izvirnosti. Transparentnost je ključno vodilo blagovne znamke, zato ne skrivajo nobene sestavine svojih formul. 

Bastille prav tako sodeluje s hišo IFF-LMR, pionirko naravnega in etičnega pridobivanja dišavnih sestavin z vsega sveta in zagovornico trajnostnega kmetijstva, kar blagovni znamki omogoča, da v svoje dišave vključuje sestavine pravične trgovine. 

Formule dišave Bastille vsebujejo organski pšenični alkohol, ki je bolj sprejemljiv pri zaščiti planeta. Koncentracije te sestavine v dišavah Bastille se gibljejo od 8 do 15 %. 

Vse dišave so veganske in čiste: formulirane so brez negativnega vpliva na hormonski sistem, brez dodatkov topil, stabilizatorjev, barvil ali filtrov proti UV-sevanju. 

100-odstotno izdelana v Franciji 

Vse dišave Bastille so 100-odstotno izdelane v Franciji, od Pariza do Grassa, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in eleganco. Stekleničke so izdelane v Italiji, embalaža prihaja iz Španije, vse pa je zasnovano z mislijo na zmanjšanje ogljičnega odtisa. Hiša Bastille je tudi članica gibanja 1 % for the Planet, kar pomeni, da za vsak kupljen parfum donira 1 % zneska organizaciji Surfrider Foundation, ki si prizadeva za zaščito oceanov.

Foto: Bastille

Style. Več novic