Predstavljamo vam najbolj trendovske frizure za na plažo

08. julij 2024

Predstavljamo vam najbolj trendovske frizure za na plažo

08. julij 2024
Foto: Instagram @hoskelsa
Predstavljamo vam najbolj trendovske frizure za na plažo

Predstavljamo vam najbolj trendovske frizure za na plažo

08. julij 2024
Foto: Instagram @hoskelsa

S temi frizurami boste dosegli popoln poletni videz, ki je tako šik kot praktičen.

Ko se temperature dvignejo in se dnevi podaljšajo, vsi sanjamo o sproščujočih trenutkih ob morju. Plaža je idealno mesto za sprostitev, sončenje in osvežitev, a kako poskrbeti, da bodo naši lasje videti čudovito tudi pod žgočim soncem in v slani vodi?

Pripravili smo nekaj trendovskih in praktičnih idej za frizure, ki bodo vašim lasem dodale pridih elegance in jih hkrati zaščitile pred sončnimi žarki in vetrom. Prepričani smo, da boste našli popoln stil zase.

1. Klobuki in kape

Klobuki iz slame so še posebej priljubljeni, saj dodajo pridih elegance in brezskrbnosti. Lahko jih kombinirate z enostavno spuščeno frizuro ali rahlo valovitimi lasmi za popoln videz.

Klobuki in kape niso le modni dodatek, temveč tudi zaščita pred soncem. Izberite nekoliko “oversized” klobuk za moderen videz ali pa se odločite za športno kapo, če je vaš slog bolj sproščen.

2. Kitke

Kitke so vsestranska izbira, ki je hkrati modna in praktična. Ne le da obdržijo lase na mestu, tudi ko se potapljate v morju, temveč so videti čudovito.

Poskusite s klasičnimi francoskimi kitkami ali z eno samo stransko kitko za bolj sproščen videz. Če želite nekaj bolj posebnega, preizkusite ribjo kost – z njo boste zagotovo pritegnili poglede in prejeli kopico komplimentov!

3. Rutke

Rutke za lase so popoln način, da dodate malo barve svoji frizuri. Lahko jih nosite kot trak za lase, ovijete okoli čopa ali pa jih vpletete v kitko.

Izberite rutke z živahnimi vzorci ali barvami, ki se ujemajo z vašimi kopalkami. Te pa niso le stilski dodatek, temveč tudi ščitijo lase pred soncem in vetrom, kar je še posebej pomembno za ohranjanje zdravih las.

4. Sponke za lase

Sponke za lase so letos še posebej priljubljene in so popolna izbira za na plažo. Od velikih in barvitih do elegantnih zlatih ali srebrnih, izbira je neomejena.

Sponke lahko uporabite za pričvrstitev prednjih pramenov las, ustvarjanje zanimivih vzorcev ali pa preprosto za dodajanje malo sijaja vaši frizuri. Najboljše pri sponkah je, da so zelo enostavne za uporabo in lahko hitro popestrijo vsakodnevno frizuro.

Style. Več novic