Kaja Flisar / 01. april 2024

Poiskali smo 10 srebrnih modelov čevljev, ki so vredni nakupa!

V trgovinah so začeli kraljevati kovinski, torej srebrni čevlji, ki so rezervirani za najbolj pogumne modne navdušenke.

Odkar se je trend srebrnih čevljev razširil po družbenih omrežjih, vse več znamk v svojo ponudbo uvaja modele v tej barvi. Moramo pa opozoriti, da se znamke niso poigrale le s srebrno barvo, ampak so predstavile tudi zanimive, nepričakovane modele obutve, kot so srebrni sandal, srebrne superge in celo srebrni loaferji.

A ker gre za barvo, ki zelo izstopa, morate pri nošenju upoštevati nekaj nasvetov:

Kombinirajte jih z nevtralnimi barvami

Srebrni čevlji bodo prišli do izraza, če jih boste kombinirali z nevtralnimi barvami, kot so črna, bela, siva ali bež. Tako bodo postali osrednja točka vaše oprave.

 Monokromatski videz

Ustvarite eleganten in sodoben videz tako, da nosite srebrne čevlje z oblačili v podobnih odtenkih sive ali srebrne. Tako boste ustvarili skladen in prefinjen videz.

Kontrast z drznimi barvami

Za drzen in živahen videz svoje srebrne čevlje kombinirajte z oblačili v svetlih ali drznih barvah. To ustvari osupljiv kontrast, ki vaši opravi doda vizualno zanimivost. Srebrni čevlji lahko na primer dopolnjujejo živahno rdečo obleko ali kobaltno modre hlače.

 

Foto: Instagram

Preprosto šik

Srebrne superge lahko povzdignejo ležerno obleko in ji dodajo pridih glamuroznosti. Kombinirajte jih s kavbojkami in preprostim topom za eleganten, a sproščen videz.

Mešanje kovin

Ne bojte se mešanja kovin. Srebrne čevlje lahko kombinirate z drugimi kovinskimi dodatki, kot sta srebrn nakit ali kovinska torbica, za usklajen in koheziven videz.

Dodatke izbirajte premišljeno

Odločite se za dodatke v komplementarnih barvah in materialih, da izboljšate celoten videz. Srebrne čevlje na primer kombinirajte s kovinskim pasom ali majhno torbico za dopolnjen videz.

Upoštevajte priložnost

Ko se odločate, kako nositi srebrne čevlje, imejte v mislih priložnost. Odločite se za bolj sproščene sloge, kot so superge ali loaferji za vsakodnevno nošenje, medtem ko prihranite visoke pete ali sandale za bolj elegantne dogodke, kot so zabave ali večerni izhodi.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Pobrskali smo po trgovinah in za vas poiskali 10 srebrnih modelov čevljev, ki so vredni nakupa.

Avtor
Piše

Kaja Flisar