Razočarana gospodinja pri 61. doživela manekenski debi

05. april 2023
Razočarana gospodinja pri 61. doživela manekenski debi

Razočarana gospodinja pri 61. doživela manekenski debi

05. april 2023
Foto: Farfetch

Igralka Marcia Cross, ki jo poznamo kot Bree Van der Kamp iz serije Razočarane gospodinje, je glavni obraz za novo kampanjo spletnega velikana Farfetch.

“Moji prijatelji se šalijo o moji manekenski karieri, ki se zdaj šele začenja,” je povedala o svojem manekenskem debiju. Kljub temu, da se je v kampanji odlično odrezala, je bila šokirana, ko so jo povabili k projektu. “Enostavno nisem bila prepričana, da to zmorem,” je priznala.

“Vedno sem bila igralka in zelo sem uživala v oblačenju za posebne dogodke, zdaj, ko sem starejša, pa mi je težje iti iz cone udobja in reči ‘Enkrat se živi, vse je treba poskusiti’. Kljub temu sem zelo hvaležna za to priložnost.”

Foto: Farfetch

Znano je, da sta Hollywood in modna industrija obsedena z mladostjo, zato je odločitev za 61. letno zvezdnico toliko bolj presenetljiva.

“Svoj ego sem morala pustiti pred vrati, sicer bi razmišljala samo o tem, da nisem dovolj mlada in nisem dovolj dobra.”

Na snemanju se je zato ves čas zabavala in to dokazujejo tudi slike, ki so enostavno dih jemajoče. “Vedela sem, da moram izgledati resno, toda v glavi sem se smejala, ker je bilo tako zabavno. Res sem uživala v pretvarjanju in igranju.”

Foto: Farfetch

Kampanja, ki jo je zasnovala Victoria Sekrier, oddaja drzno in močno energijo, poudarek je na svetlih barvah in klasičnih, elegantnih silhuetah. “Všeč mi je bilo, ko sem nosila rdečo Ferragamo obleko, ki je bila res krasna in presenetljivo udobna. Malce me je skrbelo, ker pod njo nisem smela nositi modrčka, ampak sem tudi to uspešno prestala.”

Foto: Farfetch

Kar zadeva njen osebni slog, Cross pravi, da se rada poistoveti z estetiko tihega luksuza in dodaja, da ji je pri oblačilih najpomembnejša kakovost. Čeprav uživa v oblačenju za snemanja in rdeče preproge, imajo v njeni lastni garderobi prednost umirjene barve in preprosti kroji. “Ko sem sama kje zunaj, ne maram veliko pozornosti, ko sem na rdeči preprogi, pa si dam duška,” pravi.

Starejša kot je, manj se obremenjuje s pritiski okolice in mnenjem drugih. “To je ena od lepih stvari pri staranju – sprejemanje. Ko veš, kdo si, in se nisi pripravljen spremeniti zaradi nekoga drugega,” zaključi.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic