Takšna naj bi bila idealni moški in idealna ženska

24. december 2023

Takšna naj bi bila idealni moški in idealna ženska

24. december 2023
Foto: Instagram @gabriellecaunesil

Takšna naj bi bila idealni moški in idealna ženska

24. december 2023

Se strinjate?

Obstajajo visoki kriteriji, ki naj bi moškega naredili idealnega. Pa je to res? Vsekakor obstajajo stereotipi, ki so do danes izoblikovali mišljenje, kako naj bi zgledal popoln moški, pa vendar morda segajo predaleč v preteklost in jih je vsekakor potrebno posodobiti.

To smo naredili tukaj:

Nosi od dva do tri dni staro brado

Danes so najbolj seksi moški, ki nosijo urejeno brado.

Pomaga v kuhinji

Mislimo, da je skrajni čas, da si ženske nehamo metati pesek v oči in sprejmemo dejstvo, da sicer veliko moških res z veseljem kuha, a to ne odtehta dejstva, da potem ženske porabimo veliko več časa za pospravljanje kuhinje, kot če bi delo opravile same.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Ima svoj stil, čeprav ni strokovnjak za modo

Če moški ni strokovnjak za modo, ga pač oblači ženska. Razen če vam je vseeno, da je v javnosti videti smešno.

Ne pametuje, se ne pregovarja, sprejema nasvete in se vedno drži dogovorov

Glede na to, da je danes vse več uspešnih žensk in smo zlahka konkurenčne moškim, vsekakor hočejo na vsak način uveljaviti svojo voljo, nasvet pa sprejmejo le takrat, ko se jim več ne da prerekati z nami.

Odlično se razume s starši svoje partnerke 

Še bolj pomembno pa je, da nas brani in se pred svojo mamo vedno strinja s svojo partnerko.

Foto: Instagram @rocky_barnes

Kljub temu, da se kriteriji spreminjajo, pa nekateri zagotovo ostajajo isti in tako pomembni, kot so bili v preteklosti. Mnoge ženske se strinjajo, da mora biti pravi moški v postelji nežen ter istočasno strasten in samozavesten, mora si vzeti čas za svojo družino in biti uspešen v svojem poslu.

Kaj pa idealna ženska?

Glede na to, da so moški vizualni tipi, pa so njihovi kriteriji tako drugačni in preprosti. Mnoge ankete so že izdale, da prepričanje, da moški prisegajo na svetlolaske ne drži, prav tako moški ne dajo veliko na značajske lastnosti. Pa je temu res tako?

Lastnosti popolne ženske naj bi bile naslednje: modre oči, svetlolaska, izobražena (imeti mora vsaj diplomo), nekadilka in seveda z vitko postavo ter ravno pravšnjimi oblinami.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic