Te testenine, ki osvajajo z okusom tradicije, morate poskusiti

26. maj 2024

Te testenine, ki osvajajo z okusom tradicije, morate poskusiti

26. maj 2024
Foto: Unsplash

Le kdo ne obožuje raznovrstnih testenin, obogatenih s sočnimi omakami, ki vam ne vzamejo veliko časa za pripravo?

Testenine so ena najbolj priljubljenih jedi, ne samo po svetu, ampak tudi pri nas. Iz njih se lahko pripravijo številne jedi, tako sladko kot slane, se zapečejo v pečici, odlične so tudi kot solata.

Če jih obožujete, boste navdušeni nad slovensko znamko testenin Zlato Polje. Ta predstavlja linijo najrazličnejših testenin, ki navdušujejo z okusom tradicije in domačnostjo, v povsem novi preobleki.

Foto: Zlato Polje
Foto: Zlato Polje

Novo, modernejšo vizualno podobo embalaže zaznamuje kombinacija temno modre rumene in rdeče barve, ki takoj padejo v oči, pri čemer je znamka ostala zvesta svojemu dolgoletnemu logotipu. Z novo podobo pa niso zanemarili kakovost in okus, ki ostajata enaka.

Foto: Canva
Foto: Zlato Polje

Testenine Zlato Polje so narejene iz naravnih, preverjenih in zaupanja vrednih sestavin, ki zagotavljajo domač okus ter najvišjo kakovost. Znamka, ki je med najbolj ikoničnimi slovenskimi živilskimi znamkami, v svojemu asortimaju ponuja ogromno različnih vrst testenin. Tako lahko čisto vsak dan v tednu jeste drugačno kosilo z drugačnimi testeninami.

Foto: Instagram @sj_goodeats_

Nov dizajn, enak okus

Ko govorimo o raznolikosti testenin, imamo v mislih različne oblike testenin kot so klobučki, rezanci, fusilli, polžki, široki rezanci in špageti, ampak tudi različne okuse. Izbirate lahko med pirinimi, ajdovimi in špinačnimi testeninami. Vsi, ki si želite nekoliko lahkotnejši obrok, pa ne pozabite na polnozrnate testenine, ki so božanske!

Foto: Pexels
Foto: Pexels

In zakaj testenine veljajo za `comfort` in `to go` hrano in hkrati specialiteto? Ker spominjajo na otroštvo, so slastne, ko nam `zapaše` nekaj konkretnega, narejene res izredno hitro, jih lahko jemo tudi hladne ter lahko za omako porabimo dobesedno vse stvari iz hladilnika ter lahko iz njih naredimo prvovrstne jedi vredne Michelinove zvezdice.

Foto: Zlato Polje

Domačnost pa ustvarijo tudi tople, kremne in predvsem slastne juhe. Popestrite si jih lahko z jušnimi testeninami kot so rezanci ter ribana kaša Zlato Polje. Mnogi si namreč brez testenin ne znajo predstavljati svojega jedilnika. Pa vi, kakšne vrste in kako pripravljene testenine bi izbrali?

Style. Več novic