6 znakov, ki razkrivajo, da ni kaj prida ljubimec

06. maj 2024

6 znakov, ki razkrivajo, da ni kaj prida ljubimec

06. maj 2024
Foto: Instagram @gentlesleague
6 znakov, ki razkrivajo, da ni kaj prida ljubimec

6 znakov, ki razkrivajo, da ni kaj prida ljubimec

06. maj 2024
Foto: Instagram @bycarlosroberto

Nadpovprečno privlačnim moškim radi pripisujemo tudi izjemne posteljne veščine. Pogosto pa se zgodi, da je prav zato razočaranje še večje. Ali obstajajo znaki, da bo pri seksu zanič?

Moški nimajo nalepk na čelu, ki bi opisovale njihove ‘sestavine’ ter lastnosti, vi pa ne čudežnega skenerja za branje njegove osebnosti, misli ali zgodb iz preteklosti. Recimo, da je dobro videti in da je šarmanten, ampak kaj lahko pričakujete od njega v postelji?

Foto: Spotlight/Launchmetrics

1. Pravzaprav ga ne zanimaš

Morda se redno dobivata ali celo veliko časa preživita skupaj, toda ne kaže resničnega (niti telesnega) zanimanja za vas. Ne sprašuje o vaši preteklosti, niti ga ne zanima, kakšni so vaši plani za prihodnosti. “Kaj ima to zveze s seksom?” se morda sprašujete. No, če ga ne zanimate zunaj postelje, se tudi ne bo trudil izvedeti, kaj si želite med rjuhami.

2. Obseden je s svojim videzom

Dobro je, da moški skrbi za svoj videz, ampak če se ureja in neguje več časa kot vi, potem je to znak za alarm. Si želite moškega, ki celo v postelji pazi na svoj videz in gleda le (na) sebe ali takšnega, ki bo pozoren na to, da bosta oba uživala?

Foto: Instagram @bycarlosroberto

3. Pretirano je nespreten

Morda se zdi simpatično, če se spotika po stopnicah ali v kuhinji, toda, če se to ves čas dogaja, če ne more zabiti žeblja, ne da bi se mahnil po prstu, potem je najbrž nespreten tudi pri seksu. Moški, ki vedo, kako se zadevam streže, vse stvari, ki se jih lotijo, opravijo samozavestno in jih trdno `zgrabijo`.

4. Brez ciljev v življenju

Ni mu treba imeti milijonov in šestih podjetij, a vsak moški mora imeti cilje v življenju, pa tudi cilje, s pomočjo katerih boste vi zadovoljni v postelji. Če je nekdo ambiciozen in strasten pri svojem delu, bo verjetno takšen tudi pri seksu.

Foto: Instagram @gentlesleague

5. Ne telovadi

Je totalni freak za fitnes in uteži? To vsekakor ni zdravo, vendar se tudi povsem zapustiti ni dobro. Moški z radiatorčki na trebuhu ali moški z mehkejšim trebuščkom in kilogramom viška, to je stvar vašega osebnega okusa. A moški, ki se športno udejstvuje in dela vaje za koordinacijo ter vzdržljivost, lahko te sposobnosti s pridom uporabi v postelji!

6. Prvi poljub veliko razkrije

Prvi poljub lahko odkrije veliko o moškem. Je nežen? Se je kar zaletel v vas? Če je že pri prvem poljubu živčen in brez nežnosti lomasti po vašem telesu kot medved, potem v postelji ne morete pričakovati nekoga, ki bo pozoren, nežen in bo poskrbel, da se boste imeli lepo.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic