To je obleka slavne igralke, nad katero se zgraža ves internet

18. junij 2023
To je obleka slavne igralke, nad katero se zgraža ves internet

To je obleka slavne igralke, nad katero se zgraža ves internet

18. junij 2023
aFoto: Profimedia

Slab kroj in medla barva sta pripomogla k temu, da so jo razglasili za pravo modno katastrofo.

Odkar smo jo začeli podrobneje spremljati pred desetimi leti, ko je blestela v Igrah lakote, si je Jennifer Lawrence prislužila sloves zvezdnice, ki nikoli ne razočara s svojimi modnimi odločitvami.

Še več, nekaterih njenih oprav z rdečih preprog, kot je pravljična Diorjeva obleka, v kateri se je spotaknila na poti do svojega zlatega kipca, ali pa preprosta rdeča oprava Calvin Klein, se še kako dobro spominjamo. No, njena zadnja kreacija, ki jo je nosila na promociji filma v Madridu, pa je mnoge razočarala.

Foto: Profimedia

Igralka, ki se trenutno mudi na veliki poletni turneji, na kateri promovira svoj najnovejši film No Hard Feelings, je za madridsko premiero izbrala strukturirano bež obleko s podpisom Loewe, ki po mnenju mnogih ni prav nič laskala njeni postavi, saj je kroj obleke takšen, da se sploh ne oklepa telesa.

Pod obleko je nosila korzet v enakem bež odtenku, stajling pa je dopolnila s preprostimi smaragdnimi uhani in nežno rožnatimi ustnicami.

Foto: Profimedia

Družbena omrežja so seveda takoj završala in večina je obleko označila za povsem spodletelo iz več razlogov: nekaterim preprosto ni bila všeč, drugim se je zdelo, da kroj ne pristaja njeni postavi, tretji pa so se obregnili ob medlo barvo, ki ni prav nič laskala njeni porcelanasti polti.

Foto: Profimedia

Čeprav se moramo s kritiki strinjati, smo po drugi strani veseli, da je Jennifer po daljšem premoru znova v središču pozornosti. Z vlogo v lanskoletnem filmu Causeway je pokazala, da se je pripravljena vrniti k resnejšim vlogam, tokrat pa se bo izkazala še v komediji.

No Hard Feelings prihaja v kinematografe 23. junija in mi že komaj čakamo!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic