Kaja Flisar / 08. januar 2024

Kombinacija tedna: plašč s krznenim ovratnikom

V ponudbi modnih znamk smo zasledili trend, ki se ponavlja: to so plašči s krznenim ovratnikom. Mango in Zara ponujata skoraj enake različice v črni in bež barvi, nas pa je najbolj navdušil tisti od Jacquemusa z izredno zasoljeno ceno.

Značilnost teh plaščev je, da so zelo minimalistični, izdelani iz volne in opremljeni s pasom, ki poudari postavo.

Pika na i je seveda ovratnik iz (umetnega) krzna, ki se ga v večini primerov lahko tudi sname. A zakaj bi to storili, če je ravno ovratnik ključen del plašča, ki vas greje v mrzlih zimskih dneh.

Foto: Instagram

Kako ga nositi?

Za dnevne priložnosti izberite svoje najljubše kavbojke, udoben pulover in minimalistične gležnjarje s peto, seveda pa ne pozabite na živahne modne detajle, s katerimi razbijete nevtralne tone vaše oprave.

Lahko se odločite tudi za krilo in živo rdeče najlonke, ki so to zimo velik hit, za večerne izhode pa pod plašč oblecite slip obleko ali krilo ter obvezno čevlje z visoko peto, ki bodo podaljšali vaše noge in vas naredili skrajno elegantno.

Foto: Profimedia

Plašči s krznenimi ovratniki so zagotovo eden najboljših ulovov sezone. Ker jih lahko najdete v ponudbi različnih blagovnih znamk, izberite tistega, ki vam je najbolj všeč, in zablestite v prefinjenih kombinacijah, za katerimi se bo obrnil vsak mimoidoči!

Avtor
Piše

Kaja Flisar