Kaja Flisar / 18. december 2023

Kombinacija tedna: rdeče najlonke

Na kaj pomislite ob imenu Blair Waldorf? Na barvite najlonke, seveda! Ona je tista, ki jih je leta 2010 povzdignila v enega največjih modnih trendov tistega časa, ob koncu snemanja serije pa smo nanje kar pozabili. Vse do danes.

Barvite najlonke – natančneje rdeče – se vračajo v velikem slogu! Modne vplivnice so jih že popolnoma vzljubile in Instagram je poln modnih navdihov, ki nam dajejo smernice, kako jih nositi to sezono.

Če se vam rdeča barva zdi premočna in preveč vpadljiva, ne skrbite. Obstaja več načinov, kako ta veliki modni trend čim bolj subtilno (ali pa tudi ne) vpeti v vaše vsakodnevne oprave. Vas zanima? Berite dalje!

Naj izstopajo!

Če želite, da so vaše noge v centru pozornosti, potem rdeče najlonke kombinirajte z nevtralnimi barvami, kot so črna, siva in bež. Bolj pogumne se boste odločile za kratko krilo in kratko jakno, malce bolj sramežljive pa boste k rdečim najlonkam oblekle dolgo pleteno obleko in jo kombinirale z daljšim plaščem. Tako bo izpod vašega outfita kukalo čisto malo rdeče, ki bo pika i k vaši trendovski opravi.

Foto: Instagram @olemaselskene
Foto: Instagram @burlakanastya
Foto: Instagram @dorica505

Rdeči dodatki za šik videz

Malce bolj drzne modne navdušenke boste k rdečim najlonkam obule rdeče čevlje in jih kombinirale še z rdečimi dodatki, kot so torbica, nakit, kapa ali barva nohtov. Tudi tukaj naj bodo preostale barve vaše oprave čim bolj nevtralne, saj bo tako rdeča barva zares izstopala, ve pa boste videti izjemno šik – kot da ste ravno stopile z modne brvi.

Foto: Instagram @linda.sza
Foto: Instagram @gertasstyle
Foto: Instagram @mariya_raskin

Monokromatski videz za najbolj drzne

Najbolj drzne se boste odločile za monokromatski videz in se odele v rdečo od glave do pet! Rdeči čevlji, rdeča obleka ali plašč in rdeči dodatki. Pazite samo, da bodo vsi kosi istega odtenka, saj bo samo tako vaša oprava videti brzehibno.

Foto: Instagram @ttersek
Foto: Instagram @parisianamour
Foto: Instagram @emilia_squillace

Trendu rdečih najlonk pridno sledijo tudi trgovine, kjer najdete celo paleto različnih odtenkov in tudi takšne z vzorci. Največjo izbiro ima Calzedonia, kjer smo izbrali pet najlepših.

Avtor
Piše

Kaja Flisar