Katja Štravs / 23. julij 2024

To očarljivo poletno kolekcijo boste lahko nosili še dolgo v jesen

Razmišljajte trajnostno in dolgoročno in izberite modne kose iz poletne kolekcije, ki jih boste lahko nosili tudi v hladnejših mesecih v kombinacijami z debelejšimi pleteninami.

Najnovejša poletna kolekcija znamke s.Oliver Black Label navdušuje z lahkotnimi materiali, barvami in geometrijskimi potiski.

Foto: s.Oliver Black Label
Hlače, 79,99 €

Preprostost in udobje

Če je pri grajenju osnovne garderobe glavno vodilo klasični in večni kroji, pa je poletje rezervirano za udobje in lahkotne materiale.

 

 

Bluza, 49,99 €
Hlače, 79,99 €

Osnovni kosi poletne kolekcije s.Oliver Black Label so lahkotne bluze, hlače in obleke, ki so zračne in kot nalašč za vroče in soparne dni.

Kombinezon, 119,99 €

Pozitivne in pomirjajoče barve

Poleti obožujemo živahne odtenke, še posebej takšne, ki bodo na nas videti odlično tudi, ko zagorela polt nekoliko zbledi. Pri s.Oliverju so tako izbrali intenzivno vinsko rdečo, ki nakazuje vrnitev klasičnega dizajna in tihega razkošja z dolgoročno privlačnostjo.

Matcha zelena je barva sezone v kombinaciji z barvo mineralnega peska in odtenki nežne roza, ki se spogleduje z barvo sivke. Poleg opaznih barv kolekcijo zaznamuje še večna črna, ki je elegantna, prefinjena in vsestranska.

Za poletno razigranost skrbijo tudi vzorci, ki so osnovani na geometrijskih potiskih in oblačilom dodajo eleganco in modernost.  Geometrijski vzorci so primerni tako za poslovne priložnosti kakor popoldanske sprehode. Kombinirajte jih s preprostimi hlačami ali krilom ali pa izberite vzorčast komplet, ki je letos eden vodilnih poletnih trendov.

Avtor
Piše

Katja Štravs