Štirje prepričljivi znaki, da vas moški ne bo prevaral

13. maj 2024

Štirje prepričljivi znaki, da vas moški ne bo prevaral

13. maj 2024
Foto: Instagram @michellesalasb

Štirje prepričljivi znaki, da vas moški ne bo prevaral

13. maj 2024

Verjemite, obstajajo. Zvesti moški, moški, ki vas ne bi nikoli prizadeli, kaj šele prevarali. Spoznajte 4 lastnosti poštenega in iskrenega moškega.

Če ste s pravim moškim, to zagotovo čutite: med vama je zaupanje, obenem pa tudi vez brezpogojne ljubezni in občutka svobode. Brez svobode namreč ni ljubezni in tudi obratno drži.

To pomeni, da med vama ni ljubosumja, strahu pred prevaro in prostora za dramo. Toda včasih nam nekaj ne da miru in neki glasek nas sprašuje: bi nas bil sposoben prevarati? Tu so 4 znaki, ki zanikajo to možnost:

Nastopa z integriteto

Če je mož besede in nastopa z integriteto v vsem, česar se loti, potem nimate razloga za skrb, da ne bi to držalo tudi za vajino (ljubezensko) življenje. Zna sprejeti posledice svojih dejanj in se opravičiti za svoje napake ter skuša odpraviti to, kar vas je prizadelo.

Foto: Instagram @valentinaferragni

Pove vam vse

Ali uživa v opisovanju svojega dne, vam rad pove vsako malenkost, ki se mu je zgodila, ne da bi ga bilo treba siliti k pogovoru ter vleči besede iz njega? Vam sam od sebe pove, kam gre, kje je bil in kaj je počel? Potem nimate razloga za skrb.

Še največ časa preživi – z vami

Ali pride po službi največkrat naravnost domov, ali rad preživlja svoj prosti čas z vami in to sam od sebe, ne da bi ga bilo treba prositi za to oziroma prepričevati? Ta moški se zaveda vrednosti vajinega razmerja, ničesar ne bo storil, kar bi ga lahko ogrozilo.

Foto: Instagram @gabriellecaunesil

Vedno je zaposlen

Zelo zaposleni moški, ki imajo veliko dela, so nadvse navezani na dom in partnerko ter otroke, kažejo znanstvene raziskave. Seveda govorimo o moških, ki imajo res delo, ne o takih, ki lažejo, da ga imajo in jim je ‘služba’ izgovor, da jih ni doma.

Same boste vedele oziroma čutile, ali res dela ali ne, intuicija je vaše najmočnejše orožje. Če je med delovnim časom (tudi v času nadur) dostopen po telefonu ter z vami govori, kot ponavadi, potem se res nimate česa bati – opravka imate z odraslim, odgovornim in ljubečim moškim.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic