To so najbolj iskane manikure na Googlu

04. april 2024

To so najbolj iskane manikure na Googlu

04. april 2024
Foto: Instagram @overglowedit
To so najbolj iskane manikure na Googlu

To so najbolj iskane manikure na Googlu

04. april 2024
Foto: Instagram

Za katero se boste odločile?

Glede na raziskavo, ki jo je izvedlo podjetje Ripe Hair & Beauty (ki je analiziralo podatke o obsegu iskanja v Googlu, da bi določilo najbolj zaželene spomladanske trende nohtov), ​​obstaja pet motivov, ki so trenutno najbolj zaželeni.

Med najbolj “googlanimi” so se znašle pastelne barve, kot so žajbelj, limona in breskev (barva leta 2024), cvetlični dizajni, manikura z okrasnimi biserčki, pa 3D dizajni, kot so grafični vrtinci in nežne pentljice.

Foto: Instagram @michelleinfusino

Rožice

Po podatkih Googla se iskanja za “hot flower nails” vsako leto povečajo za 250 odstotkov. Kljub temu, da so klasika, ostajajo tudi letos zelo priljubljeni. Pravzaprav so najbolj iskana manikura te sezone.

Foto: Instagram @phoebesummernails

Krom nohti

Iskanja za “goli kromirani nohti” (“gola kromirana manikura”) so zabeležila porast za 156 odstotkov. Čeprav bomo letos videli predvsem svetle in pastelne barve, so nevtralni nude toni še vedno večni favoriti.

Foto: Instagram @paintedbyjools

Jagode

Priljubljeno gibanje ‘strawberry girl’ iz prejšnjega poletja naj bi se zanesljivo vrnilo in že zdaj se je iskanje ‘strawberry nails’ povečalo za 140 odstotkov. Jagode na nohtih so vsekakor motiv, ki bo v vaš videz vnesel dozo igrivosti in mladosti.

Foto: Instagram @overglowedit

Rumena francoska manikura

Francoska manikura je večna klasika, ki bo to poletje dobila živahen preorat – običajno belo bo nadomestila živo rumena barva! Ta odtenek je iz leta v leto prinesel 133 odstotkov več iskanj, vi pa boste z njim ustvarili zabaven, svež in malce divji videz.

Foto: Instagram @polishedbylolo

Olivno zeleni nohti

Olivni nohti so se začeli kot nenavaden odtenek, vendar so počasi pridobili vedno več oboževalcev in letos ustvarili 125 odstotkov več iskanj kot lani. Všeč nam je, da je manikura enako nenavadna in prefinjena, hkrati pa malo bolj nepredvidljiva.

Foto: Instagram @saskiafenwick

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic