Umakni se, Barbie! Prihaja lutka Kylie Jenner.

07. avgust 2023

Umakni se, Barbie! Prihaja lutka Kylie Jenner.

07. avgust 2023
Foto: Profimedia
Umakni se, Barbie! Prihaja lutka Kylie Jenner.

Umakni se, Barbie! Prihaja lutka Kylie Jenner.

07. avgust 2023
Foto: Profimedia

Marsikdo nad njo ni najbolj navdušen.

Po več mesecih, ko je v središču pozornosti film Barbie in vse, kar je povezano z njim, je najbolj priljubljena lutka dobila konkurenco s strani njene tekmice Bratz. Podjetje je namreč napovedalo sodelovanje z eno in edino Kylie Jenner.

Prvič se je zgodilo, da je slavna osebnost preobrazila v eno od punčk, ki so v 2000. postale glavni hit zaradi njihovega bahavega stila, pretiranih potez in raznolikosti. Od leta 2001 do 2006, v prvih petih letih, ko so bili na trgu, naj bi ustvarili kar 2 milijardi dolarjev prodaje.

Kapsulna kolekcija Mini Bratz x Kylie Jenner ponuja punčko Kylie Jenner v šestih različnih videzih, vključno z vijolično pernato Versacejevo obleko, ki jo je nosila na Met Gala 2019, in zastrtim popolnoma belim kompletom Off-White, s katerim je debitirala na istem dogodku tri leta pozneje.

V sporočilu za javnost je proizvajalec Bratz MGA Entertainment obljubil izdajo “polne linije” punčk Kylie v prihodnjih tednih.

Foto: Profimedia

Prav lutke Bratz so bile tiste, ki so povzdignile ‘Instagram obraz’ z mačjimi očmi, polnimi ustnicami in visokimi ličnicami v lepotni standard, še preden je Instagram sploh obstajal. Ker gre za estetiko, ki jo pooseblja družina Kardashian-Jenner, ni nič čudnega, da je Kylie postala njihov najnovejši obraz.

“Že od otroštva sem oboževalka punčke Bratz in vedno sem si želela imeti svojo,” je Jennerjeva povedala v izjavi za javnost in dodala, da je uživala v procesu izdelovanja svoje punčke.

Foto: Profimedia

Kreativna direktorica Bratza Jasmin Larian je dejala, da Jennerjeva “resnično uteleša vse, kar Bratz predstavlja od ustanovitve pred 22 leti – od motečega in uporniškega do energičnega in ekspresivnega.”

Vendar niso bili vsi oboževalci znamke Bratz zadovoljni z njihovo izbiro. Na družbenih omrežjih so se že pojavili komentarji, ki močno dvomijo o Kylie Jenner kot prvi slavni sodelavki njihove znamke.

Nekateri so se obregnili ob ten njene kože, ki v resnici ni tako temen, druge moti nenatančno izdelana lutka njenega psa, tretji pa so prepričani, da zvezdnica ne bi smela predstavljati vzora majhnim deklicam, češ da je na njej tako ali tako vse umetno.

Potem ko je namreč več let strogo zanikala govorice, da je na svojem telesu karkoli popravila, je pred kratkim končno priznala, da si je pri 19. letih povečala prsi.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic