“Vampirska koža” je največji lepotni trend letošnje noči čarovnic

31. oktober 2022
“Vampirska koža” je največji lepotni trend letošnje noči čarovnic

“Vampirska koža” je največji lepotni trend letošnje noči čarovnic

31. oktober 2022
Foto: Instagram

Iščete mejkap za noč čarovnic, ki je zabaven, lep in ustvarjalen hkrati? “Vampirska koža”, najnovejši lepotni trend na TikToku, združuje vse to!

Trend se je začel z vizažistom Augustom, ki je na TikToku predlagal preprost, a učinkovit način, kako za noč čarovnic postati vampir iz Somraka – z bleščečo kožo, kot jo imata Edward in Bella!

A kako jo ustvariti? Tako, da svoj najljubši tekoči puder zmešate z bleščicami, po želji pa si v oči vstavite še oranžne leče, s katerimi boste še bolj podobni liku slavnega vampirja.

@imonaugust If you guys want to go as a Cullen for Halloween, just add orange contact lenses 🧛‍♀️✨ #glitter #makeup #twilight #tutorial ♬ Supermassive Black Hole (Twilight Soundtrack Version) – Muse

Puder radodarno nanesite na dlan in ga zmešajte s srebrnimi ali zlatimi bleščičami. Z debelim čopičem podlago nanesite na obraz in jo dobro zabrišite v vrat.

Na ličnice, obrvi, nos in templje potresite dodatne bleščice in videz fiksirajte s sprejem za daljšo obstojnost mejkapa.

@mimiermakeup This is the coolest thing ever. Ib @imonaugust ♬ original sound – Mirta Miler

Od tukaj naprej se lahko s svojim videzom poljubno igrate. Lahko dodate dramatične umetne trepalnice, veke okrasite z bleščečimi draguljčki ali si na ustnicah razmažete rdečo šminko, ki bo videti kot kri.

@meicrosoft I followed this vampire skin tutorial from @imonaugust ! Please go check them out, they are absolutely ethereal! #vampiremakeup #glittermakeup #beauty ♬ Rosyln – Bon Iver & St. Vincent

Čeprav je lepotni trend v hipu postav viralen, so nekateri uporabniki glede njega skeptični. Skrbi jih namreč to, da je groba tekstura pudra in bleščic neprijetna za kožo ter da bo nanos videti predebelo.

A tudi tukaj obstaja rešitev. Na kožo nanesite samo puder in ga naknadno popršite z bleščečim sprejem. Voilà!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic