Vstopite v Rihannino luksuzno stanovanje, vredno 19 milijonov evrov

14. april 2023

Vstopite v Rihannino luksuzno stanovanje, vredno 19 milijonov evrov

14. april 2023
Foto: Profimedia

Pohvali se lahko z zasebnim dvigalom, zvočno izoliranim kinom in dih jemajočim razgledom.

Rihanna od leta 2014 živi v luksuznem stanovanju v nebotičniku The Century, ki velja za enega najdražjih in najprestižnejših domovanj v Los Angelesu. Vendar pa se z dojenčkom in drugim otrokom na poti ter osebjem in njenim vedno prisotnim spremstvom v svojem, 325 kvadratnih metrov velikem domu, očitno počuti malce utesnjeno.

S tem namenom je v isti stavbi kupila eno največjih stanovanj v nebotičniku, ki se razteza čez celotno 40. nadstropje. Za 836 kvadratnih metrov bivalne površine, neverjeten razgled je odštela “borih” 19 milijonov evrov.

Foto: Profimedia

Prejšnji lastnik Nick Molnar, milijarder in soustanovitelj tehnološkega podjetja Afterpay, je prvotno za stanovanje zahteval dobrih 25 milijonov evrov, vendar si je pevka s svojim šarmom izpogajala zajeten popust.

Foto: Profimedia

V njem je živel igralec iz Prijateljev

Kakor koli že, ta znižana prodajna cena v višini 19 milijonov evrov predstavlja slabih 550 tisoč evrov izgube za Molnarja, ki je stanovanje kupil pred manj kot dvema letoma od igralca Matthewa Perryja.

Med svojim štiriletnim lastništvom je igralec iz Prijateljev s pomočjo priznanih notranjih oblikovalcev stanovanje konkretno preuredil in zdi se, da ga Molnar kasneje ni spreminjal.

Foto: Profimedia

Do stanovanja pripelje zasebno dvigalo, iz katerega vstopimo v vhodno galerijo stanovanja, goste pa navduši zaobljena stena dnevne sobe z okni od tal do stropa, ki nudijo izjemen pogled na sončni Los Angeles.

Temno rjava tla iz trdega lesa se stekajo v jedilnico, ki jo krasi popolnoma bela kuhinja z marmornimi pulti, dvojnimi otoki in vrhunskimi napravami.

Foto: Profimedia

Razgled na štiri strani sveta

Lastnina vključuje tudi zvočno izoliran kino s kavči iz velurja in glavni apartma s spalnico, dvojnimi omarami po meri, dvojno kopalnico in lastno zasebno dnevno sobo.

Toda najbolj impresivne značilnosti stanovanja so verjetno njegove štiri ločene zunanje terase, ki gledajo na štiri različne strani sveta in ponujajo športne panoramske poglede na Tihi ocean, otok Catalina, nebotičnike v središču Los Angelesa, gore San Gabriel in celo zasneženo goro Baldy.

Foto: Profimedia

Domovanje mnogih slavnih zvezdnikov

Rihanna ima za sosede tudi mnoge hollywoodske zvezdnike. V luksuznem nebotičniku The Century živijo še Denzel Washington, zvezdnika resničnostne televizije Terry in Heather Dubrow ter Candy Spelling, slavna mama igralke Tori Spelling, katere slavni dvonadstropni penthouse je tik nad Rihanninim in se razteza med 41. in 42. nadstropjem stavbe.

Foto: Profimedia

Rihanna je sicer tudi lastnica dveh vil (ene zraven druge) v gorah nad Beverly Hillsom, čeprav naj bi obe oddajala. Po podatkih Forbesa je pevka trenutno najbogatejši glasbenik na svetu, z neto vrednostjo 1,3 milijarde evrov.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic