Zaljubili smo se v prikupne rožnate skibucke

07. december 2023
Zaljubili smo se v prikupne rožnate skibucke

Zaljubili smo se v prikupne rožnate skibucke

07. december 2023
Foto: Bershka

Z njimi boste zvezda vsakega smučišča!

Danes skibucke niso več le praktičen pripomoček za sneg, ampak so postale tudi sredstvo za izražanje osebnega stila. Z njimi si lahko daste duška, malce eksperimentirate in poživite svoje dnevne outfite.

Krasen rožnat model smo našli pri Bershki! Moramo priznati, da nas nekoliko spominjajo na priljubljene Moon Boot skibucke, vendar je za razliko od njih, cena teh veliko manjša. Zanje je treba odšteti samo 39,99 evrov.

Foto: Bershka

Skibucke imajo 4-centimetrsko platformo in prožen podplat iz poliuretanske pene, ki bo poskrbel za udobje skozi ves dan.

Odlično se bodo podale k outfitom, pri katerih je poudarek na plastenju. To pomeni, da lahko izberete svoje najljubše kavbojke, udoben pulover, čez katerega oblečete jopico ali suknjič, in oversized plašč, ki bo zaokrožil to trendovsko zimsko opravo.

Foto: Bershka

A ne mislite, da jih morate nositi samo k hlačam. Podali se bodo tudi h krilom in oblekam, kjer naj bodo v ospredju živahne barve.

Seveda ne smete pozabiti tudi na modne dodatke, vendar naj bodo te nekoliko bolj subtilni, da ne bodo zasenčili glavne zvezde outfita – rožnatih skibuck.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic