Zaljubili smo se v torbice, ki jih obožuje tudi Kate Middleton

22. junij 2023
Zaljubili smo se v torbice, ki jih obožuje tudi Kate Middleton

Zaljubili smo se v torbice, ki jih obožuje tudi Kate Middleton

22. junij 2023
Foto: Instagram

Nova kolekcija je pravo utelešenje poletja.

S prihodom poletja se vsi bolj obračamo k bolj živahnim in svetlim barvam, vključno z dodatki, in najnovejša kolekcija Poolside znamke Aspinal of London je točno tisto, kar iščemo v popolni poletni torbici.

Poleg več drugih že prepoznavnih modelov znamke, se je novi kolekciji Poolside pridružil eleganten model Paris, ki se ponaša s kar desetimi različnimi barvnimi različicami, od sončno rumene do vseprisotne rožnate in nežne svetlo modre ter klasične črne in bela. Odtenek “pool blue” je prisoten tudi v znanih atraktivnih modelih, kot je Mayfair, ki ga rada nosi tudi Kate Middleton.

Nova kolekcija črpa navdih iz poletne sprostitve, s soncem obsijanih dni ob bazenu, kar se kaže skozi čudovite modele vpadljivih odtenkov, kakovostna izdelava in materiali pa so tisti, ki te preproste silhuete ločijo od modelov torb drugih znamk.

Tudi cene niso pretirane – za torbico iz nove kolekcije je treba odšteti 470 evrov.

Model Paris v novi kolekciji Poolside je narejen iz visokokakovostnega tkanega usnja, kot nalašč za poletje, strukturirana oblika torbice pa je navdihnjena z origami kompozicijami.

Torbico z dvema kratkima ročajema in dolgo verižico z usnjenim delom lahko nosite na različne načine, in kar je najbolje, tudi ko se poletje konča.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic