Zvezdnica besna, ker je niso spustili v Chanelovo trgovino

29. maj 2024

Zvezdnica besna, ker je niso spustili v Chanelovo trgovino

29. maj 2024
Foto: Profimedia

Zvezdnica besna, ker je niso spustili v Chanelovo trgovino

29. maj 2024
Foto: Profimedia

Izkušnjo je opisala kot “največji zločin vseh časov”.

Se spomnite prizora iz filma Čedno dekle, ko Vivian Ward (ki jo igra Julia Roberts) naženejo iz prestižne trgovine, češ da si tako ali tako ne more privoščiti njihovih oblačil? Vivian se naslednji dan vrne v trgovino, izjemno elegantno oblečena, in takrat jo trgovke tretirajo čisto drugače.

Točno to se je zgodilo resničnostni zvezdnici Bethenny Frankel, ki so jo varnostniki odslovili iz trgovine Chanel v Chicagu. Izgovarjali so se na to, da nima predhodno dogovorjenega termina.

“To je zločin!”

Frankel je vso prigodo dokumentirala na Instagramu, kjer je sledilcem povedala, da je “bila v prepoteni majici in da ni bila naličena in ni bila videti premožna”. Verjetno je to razlog, da je niso spustili v trgovino, je menila.

Bila je besna, ker so jo obravnavali “kot da je vsiljivka” samo zato, ker ni bila lepo oblečena. Izkušnjo je ocenila kot “zločin na najvišji ravni vseh časov”. Naslednji dan se je vrnila v trgovino, oblečena v Chanel od glave do pet, in varnostnik jo je tokrat v hipu spustil v trgovino.

Po nekaj sekundah se je vrnila in svojemu snemalcu rekla: “Danes očitno ni problema.” Pod njenimi videi so se zgrnili komentarji, v katerih je večina ljudi bila na njeni strani, nekateri pa so dogodek komentirali takole: “To se temnopoltim ljudem dogaja vsak dan. Samo predstavljaj si … “

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic